onsdag 31 augusti 2011

Sönder & Utställning

Godmorgon! Sista dagen i skövde. Lika mysigt som vanligt har det varit att vara hemma en stund. När Wille har vaknat från sin middagslur ska vi packa det sista och sen åka ner till stan och fika med mamma på rådhuscafet. Min mamma ställer nämligen ut sina tavlor där just nu och 4 veckor framöver. Det är riktigt häftigt! Så ni som har vägarna förbi skövde och är sugna på lite god fika och underbar konst borde verkligen gå in och ta er en titt!

Nu är min iphone verkligen inne på sina sista dagar. Jag råkade missa att Wille lekte med den. Efter jag tog tillbaka den var den helt dränkt i slem och nu funkar det knappt att prata med den. Jag hör knappt den jag pratar med och touch-skärmen är seg. Typiskt!!!! Jag som har över ett år kvar att betala av på telefonen men så är den över ett år gammal så garantin har gått ut! Inget att göra åt tyvärr. Jag får köpa en billig skittelefon att ringa från och sen endast använda min iphone att leka med. Men åh vad omständigt! Suuuuck!


- Postat från min Iphone serru

tisdag 30 augusti 2011

Jogg och pizza








Idag har jag varit hemma hos Rosmari, mårten och Astrid. Vi var och handlade och sen åt vi och tittade på true blood, sedan passade jag på att sova en snabbis medan Wille sov. Skönt:)

Ikväll passade jag på att jogga lite också. Så skön luft här i skövde. Kände knappt någonting i luftvägarna, ren njutning hela varvet! Sprang förbi min Gamla skola och blev lite nostalgisk. Ja i skövde ska jag absolut springa oftare!

Nu har jag vräkt i mig en skövde pizza också. Underbart!:) det finns inga godare pizzor än skövde-pizzor! Det är lite som en tradition att äta pizza här hemma:)

Nu ska vi titta lite på tv och sen ska jag gå och lägga mig tidigt! Kram

Postat från min Iphone serru

Skövde besök

Hej! Igår bestämde jag mig för att spontant åka hem till skövde och överraska mina föräldrar lite. Jag vet att som saknade Wille så mycket och jag skulle inte hinna hem nått annat innan vi åker till turkiet. Jag hade även lite saker jag behövde hämta hos farmor för på lördag ska vi ha loppis och sälja av lite skit som bara ligger och dammar:)

Det var härligt att träffa familjen! Kändes väldigt längesedan även fast det bara var 1 månad sedan syrran gifte sig och vi allihopa träffades sist.



Nu sitter jag och wille och äter frukost. Snart ska vi till Rosmari och Wille ska få leka lite med Astrid:) hörs senare!!

- Postat från min Iphone serru

måndag 29 augusti 2011

Sen Morgon


Godmorgon! Jag säger faktiskt så trots klockan är 13.25 för jag vaknade precis. Igår jobbade jag fram till 17 och sen gick jag till charken och hämtade ut kräftor som jag hade lagt undan. Härliga vätternkräftor. mmm. Sedan köpte jag västerbottenpaj och vi hade en ordentlig kräftskiva här hemma. Det var riktigt gott! Synd bara att det tar så himla lång tid att äta och att det är så väldans dyrt, annars hade jag kunnat äta kräftor varje dag every day!:)

 
Efter maten gick vi in till min granne och förfestade lite, vi skulle nämligen till Frimis och stötta gotte (Dj på Strömpis där jag jobbar) som var med i en DJ tävling. Det var final och vi var där för att skrika så högt som möjligt åt honom så han skulle vinna. Det var så att den DJ som fick högst decibel jubel skulle vinna. Det gick inte så bra, han kom 3 av 4. Men vi försökte i alla fall! :)


Idag har Wille fått sin vaccinationsspruta inför Turkiet. Han brydde sig inte alls som vanligt när sprutorna kom. Jag har förberett mig på feber ikväll men bvc-sköterskan sa att febern kan komma om ca 8-10 dagar. Det är ju typ då vi åker! Hoppas inte han har feber på planet bara. Typiskt. Nu vaknade Wille hör jag! Vi hörs senare! Kram

fredag 26 augusti 2011

Dag på stan

Idag har vi varit på stan nästan hela dagen och bockat av lite saker vi var tvungna att fixa innan resan. Jag har exempelvis ÄNTLIGEN fixat mitt pass. Började bli lite nervös att jag inte skulle fixa det innan resan, och bli så där i sista minuten, och så skulle säkert polisen börja strejka eller nått, så att passet inte skulle komma i tid och resan var tvungen att bli inställd. Såna drömmar har jag drömt nu några dagar. Så det var väldigt skönt att få det gjort.

Vi köpte även badkläder både till Wille och till mig. Wille fick fina polarn och pyret kläder för 360 kronor medan jag fick HM bikini för 60 spänn på rean. Hmmmm. Lite ojämnt i denna familjen tycker jag allt! :P Men så blir det när man har smått, allt det bästa går ju självklart till barnen. Jag förstår verkligen alla föräldrar som säger att man glömmer av sig själv i början, att all fokus hamnar på de små. Det är så! Det är så mycket roligare att handla till Wille än att handla till mig själv. Fy fasen för att testa bikinis säger jag bara! Bristningar och fett överallt och bara BLÄÄÄ. Visserligen ser jag bättre ut i kroppen nu än för några veckor sedan och mina bristningar syns knappt längre, så det är ju ändå positivt, men jag är ju långt ifrån att tycka att kroppen är OK. Då klart att det är roligare att gå och strosa inne i fina bebisbutiker där allt är frid och fröjd och glada färger. mmm.


Sedan gick vi till Åhlens och hämtade ut dagispåsen, den är gratis att hämta ut nu mellan 26-28/8 så ni som inte hämtat ut eran kan beställa den här. Se till att hämta ut er påse också, det var ju mycket fint där i :) Bland annat kex, smoothie, 2 glas, gratis kryssning, olika rabatter. mm.


Gratis är gott tycker Magnus :)

torsdag 25 augusti 2011

Vinnare!

Jag ber om ursäkt att det har dröjt så himla länge, men jag har verkligen inte haft tid. Men nu är jag lite ledig så självklart presenterar jag vinnarna!! :) Grattis till er alla!!! Nu kommer det dröja tills det kommer upp några nya tävlingar eftersom finalen kommer ta all tid jag har. Men jag har många häftiga tävlingar som ligger på lager och som kommer senare i höst, men som sagt, först finalen!

 
 Hör av er till mig med er adress innan den: 8/9
Erikawilhelmsson@hotmail.com

Wille mys

Idag jobbar Magnus igen så idag är jag hemma med Wille och myser. Han vaknade 8.39 så det blev ju till och med sovmorgon. Sedan var det full rulle här hemma och Wille har tydligen växt över natten för nu nådde han ända upp till blomkrukan i fönstret och välte ner den Innan jag hann fram. Jag är i alla fall glad att han inte fick den på huvudet!!

Nu ligger vi och tittar lite på TV. Wille tittar bara i reklamerna. Han älskar reklam. Precis som hans mamma :)




Idag har vi inte direkt något planerat. Vi ska ut och gå en skön promenad om det slutar regna. Sen ska jag fixa lite med finalen som jag nästan finner omöjlig att få ihop. Det är så mycket prylar ska ni veta så jag vet knappt vart jag ska börja :)

Hörs sen! Kram

- Postat från min Iphone serru

tisdag 23 augusti 2011

Pinsamt igen

Dagen har flutit på som planerat. Wille sov fram till 10.30 och jag passade också på att ta en liten lur. Sedan kom Emelie hit och vaktade wille medan jag lämnade plasma. 26 minuter senare och 100 kronor rikare åkte jag hem och vi gick en promenad till ica för att handla lite.



Jag hittade massa härliga fynd, bland annat en klassisk rutig duk för 10 kr. Och även glas 12-pack för 10 kr. Jag älskar att köpa glas!!:) Magnus bara suckade när jag kom hem. Haha

Nu sitter jag i soffan och pustar ut efter ett tufft pass på gymmet. Jag var på skivstång för första gången och ingen lär väl glömma mig direkt. Jag lyckades som vanligt skämma ut mig i typisk Erika stil.

Jag tappade min vattenflaska i golvet. Utan att jag märkte det hade flaskan gått sönder och ut spred sig allt vatten ur flaskan till en livsfarlig pöl runt mina fötter. En liten knä-böj och olyckan var framme. Jag druttade på ändan och hamnade mitt i vattenpölen!! Med en stor blöt fläck i röven och med knallrött ansikte fick jag samla ihop min skivstång som självklart hade fallit isär också! (hur ska man veta att man måste ha sånna där tänger på som håller fast vikterna när det är första gången???)

Ända stället jag nu fick plats att stå på som inte var blöt var längst fram vid spegeln till höger. Så nära väggen att jag inte kunde göra några övningar åt höger. Jag stod alltså med axeln i väggen typ. Bättre lycka nästa gång.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag faktiskt göra mig ordning för jobbet! Jepp. Det blir jobb idag också. Blev inringd att jobba för Cherry idag. Det tackar man ju inte nej till direkt :)


Postat från min Iphone serru

Tidig morgon

Idag är min första dag som mammaledig igen. Det känns jätteskönt. Jag kommer fortsätta jobba på maxi dagar då Magnus är ledig, men inte alls lika mycket. Vi måste ju ha lite egentid också:)

Idag var alltså första dagen jag skulle ta Wille på morgonen på två veckor. Han vaknade 5.20. Jag gav välling i hopp om att han skulle somna om, vilket han gjorde, bara för att bli väckt av Magnus 15 minuter senare när han gjorde sig klar för jobbet. Ingen sovmorgon här inte alltså.

Nu är tiderna verkligen snurriga för nu har Wille precis somnat klockan 8 då han egentligen brukar vakna. Så vi får se hur denna dagen utvecklar sig:)

Planerat är i alla fall att
1.lämna plasma
2.promenad med Emelie
3.träna
4.fixa finalen


Wille och jag tittar på morgontv:) mysigt!!!

- Postat från min Iphone serru

lördag 20 augusti 2011

Förfest

Nu har vi ätit. Maten var Rätt dålig faktiskt. Vi beställde vitlöksbröd och småplock till förrätt. Men det var ingen vitlök på bröden. Vi skickade tillbaka bröden och fick nya och denna gången med vitlök men också med en stor bit plast. Vi behövde inte betala för bröden det var väl ändå en liten kompensation. Men sen är man så jävla mesig så man drixar nästan 100 spänn trots dålig mat. Men dom var supertrevliga faktiskt!!




Nu är vi hemma igen och förfestar tillsammans. Så otroligt mysigt!!!




- Postat från min Iphone serru

Gör oss i ordning

Nu fixar vi oss fina inför restaurang. Detta är så härligt!! Wille är i tryggt förvar hos Emelie och vi ska äta gott och påminna
oss själva om hur mycket vi älskar varandra och att vi inte bara är föräldrar utan även tillsammans!:)



- Postat från min Iphone serru

BF

Idag har vi BF. Barnfritt. Wille ska vara på äventyr hos Emelie och Micke hela dagen och hela natten!!! Det är i alla fall vad planen och tanken är nu, men det kan ju ändra sig beroende på hur det går. Vi kommer vara nåbara så om det skulle skita sig kommer vi farandes snabbare än blixten:)

Jag och Magnus ska gå ut och äta på restaurang och sen ska vi gå hem hit igen och förfesta lite tillsammans. Sen ska vi gå ut på krogen och dansa och bara ha det gött! Det är inte ofta man gör någonting tillsammans bara jag och Magnus och festa själva gjorde vi knappt innan vi fick barn. Så det ska bli roligt att göra det nu!!

Hoppas vädret håller upp!!!!!

torsdag 18 augusti 2011

Olästa mejl och 4 kilo

Så idag har jag några timmar över. Ledig. Skönt! Magnus springer blodomloppet och Wille har somnat. Klockan 20 kommer Emelie hit och äter piroger men innan det har jag en timme som jag tänkte sitta och svara på mejl och fixa med bloggen. Jag startade min mejl och såg att jag har 589 olästa mejl. Det gör liksom så att luften går ur mig. Jag kommer inte ens hinna bläddra genom mejlen, verkligen inte läsa, och absolut inte svara på mejlen. Då orkar jag inte ens börja. Det blir bara för mycket!!!


Just nu kan jag inte längta mer efter Måndag. Jag vill ta tag i mina mejl, min blogg, min träning, min kost. Jag vill ta tag i mitt liv helt enkelt. Åh vad det ska bli skönt! :) Sen ska jag inte säga att detta med att jobba inte är bra för min figur. För det är det :) Jag hinner inte äta så mycket som jag hinner göra när jag bara går hemma och gör inget. Jag har gått ner 4 kilo på dessa veckor. Det är gött :) Synd bara att det inte ens syns. Jag har låtit mig själv bli så stor innan så att 4 kilo inte ens märks. Då är det illa. Men det gör inget. Jag fortsätter och kämpar på. 10 kilo till ska bort. Det är bara att köra :)

onsdag 17 augusti 2011

Jag lever

Idag ringde min mamma och undra om jag levde. Då jobbar man lite för mycket, som ni vet jobbar jag dubbelt dessa veckor Mange är ledig, därav är bloggen död, men jag lever!! Ville bara skriva det.

En annan detalj: jag har en så stor finne i näsan så jag ser misshandlad ut. Den är så stor så folk till och med undrar vad som hänt. Det är illa!




Redo för nästa arbetspass. Näsan är typ dubbelt så stor som innan. Som om det vore möjligt tänkte jag. Men jo. Det var möjligt.

- Postat från min Iphone serru

måndag 15 augusti 2011

Kräftskiva

Igår var jag ledig hela dagen!! Superskönt att bara vila lite och ha det gött. Köpte färska kräftor, västerbottenpaj och Baguette och hade kräftskiva här hemma med
Emelie och Sandra två kollegor från Cherry. Jag tog några kort på den goda maten fast med andra kameran och av någon anledning funkar inte överföringssladden just nu. Störande!

Hade tänkte blogga också under dagen men jag ligger så efter med allt så jag vet inte ens vart jag ska börja att ta tag i det. Då blir det liksom ingen ork över. Just nu bloggar jag från mobilen för jag inte ens orkar sätta på datorn. Jag ska ändå jobba ikväll så jag kommer ändå inte hinna få något gjort och då kommer jag bara må dåligt över att se allt jobb jag har framför mig. Suck.

Jag vill att bloggen ska vara rolig och någonting jag saknar men istället har det varit skönt att vara borta från bloggen ett tag. Men samtidigt längtar jag efter när Magnus går tillbaka till jobbet på måndag och jag får ta tag i allt igen:) Det är ju allt jobb som gör det jobbigt. Jag vill bara få bort allt jobb så jag kan börja njuta av bloggandet igen.

Hörs snart igen.
Kram


- Postat från min Iphone serru

fredag 12 augusti 2011

Wille Dansar

Wille har lärt sig "dansa". Eller precis som pappan sin, röra höfterna till musiken :) Det är ju bara så gulligt!! Härliga underbara unge!!!



Natta

Har precis kommit hem från jobbet. Tog ett extra pass på Harrys inatt. Känner att när jag väl jobbat så här mycket dessa få veckorna kan jag lika gärna jobba lite mer. Det gäller ju ändå bara några veckor. Sen klart är det tråkigt att aldrig vara hemma nu när Magnus väl har semester. Men när lönen kommer sen är man ändå glad att man gjorde det. Då kan vi unna oss lite!!

Nu ska jag sova för att ladda inför två dubbelpass dagar i helgen sen på söndag-måndag ska Magnus jobba på ambulansen och då är jag och Wille ensamma över natten. Då ska vi sova i samma säng och bara mysa och ta igen allt vi har missat ihop. Jag ska ligga och snosa och sniffa på honom hela natten och bara myyyyysa. Vi ska gå långpromenad, cykla lite, leka massa och ååhhh vad jag längtar !!:)





Wille vet vad som är gött i livet:)

- Postat från min Iphone serru

torsdag 11 augusti 2011

Cykelpremiär


Idag har vi invigt cykelstolen till Wille. Precis som jag trodde så älskade han att cykla!! Han lallade och trallade där i bak och tyckte livet var super. Ända tills hjälpen råkade åka ner över ögonen på honom så det blev natta, då var det inte lika roligt. Då insåg vi nog också att hjälmen var kanske lite väl stor för honom och cyklade försiktigt hem igen för att ändra inställningarna. Cykel fick i alla fall 10 av 10 poäng från Wille :)


Sen gick vi till lekplatsen och åkte lite rutchkana.
Det var roligare än sist sa Wille.
Då kunde han knappt hålla huvudet ordentligt. Hahaha.

Nu ska jag ut och gå en långpromenad med Emelie och Emelie och sen blir det Ica Maxi.
Kram

Passbild

Igår fick jag åka hem från jobbet efter bara en timme, borden hade stått utomhus under hela dagen och var helt plaskblöta. Det var omöjligt för oss att öppna två av borden. Där stod vi tre croupierer runt 1 bord och rullade tummarna. Jag åkte hem istället för att jag kände att det kanske var vettigt att vila kroppen lite också. Men tråkigt var det!!

Idag fick vi Willes pass, det gick snabbt!! Vi tog kortet i Tisdags och idag fick vi passet. 2 dagar. Imponerande! Titta vad sött det blev!! :)


Men jag undrar fortfarande vad som kommer hända när han inte har kvar märket i pannan, och när han blir lite äldre. Passet gäller i 5 år. Hur skulle dom kunna se att det är Wille om 5 år? Det kanske inte är så viktigt på barn iofs. Äsch. Sött blev det i alla fall!!! :)

onsdag 10 augusti 2011

Robot

Hej! Nu har jag kommit hem från jobbet och sovit några timmar inför nästa pass. Jag åker en timme tidigare till jobbet idag för Måns Möller uppträder så jag tänkte passa på att se honom. Det är väldigt ostabilt väder idag så jag undrar hur det kommer gå. Våra spelbord står under bar himmel så börjar det regna måste vi snabbt in med alla kort och över med duken och ha stängt tills det håller upp. Tråkigt! Hoppas regnet håller sig borta!

Magnus står utanför fönstret och skruvar fast en cykelsits till Wille på cykeln. Jag har på känn att han kommer ÄLSKA att cykla! :) ska bli jätteroligt att testa imorgon. Jag lyckades byta mitt pass från kl 7 till 15. Annars hade jag fått sova typ Max 2 timmar så jag är nöjd!:) ska ta en tur med cykeln innan jobbet imorgon, ser fram emot det!!

Just nu känner jag mig knappt som människa. Känner mig mer som robot när jag åker till mitt 12 arbetspass på 8 dagar. Sedan kör jag maxi på torsdag och både maxi på fredag och lördag och sen maxi på söndag. Sen verkar det som jag är ledig på måndag!!!:)

Hörs imorgon alla underbara läsare som är kvar här trots ouppdaterad tråkig blogg!


- Postat från min Iphone serru

tisdag 9 augusti 2011

Lämnar plasma

Lämnar plasma. Det var 2 år sedan jag var här sist eftersom jag blev gravid. Och sist jag var här fick dom jobba över. Dom stänger egentligen kl 15 men kl 14.50 svimmade jag ordentligt. Vaknar upp och vet inte vart jag är eller varför jag är där. Jag har lite lågt blodtryck och hade ställt mig upp för snabbt helt enkelt och ramlat ner i stolen som brakade samman. Dom fick ge mig några droppar för att öka mitt akut låga blodtryck och efter 40 minuter fick jag åka hem. Övertid för alla som jobbade där alltså på en fredag som kanske inte var så kul:(



- Postat från min Iphone serru

Fixa pass

Nu ska vi gå och förnya våra pass inför Turkiet. Jag glömde sminka mig och nu hinner jag inte det så jag får helt enkelt se ut som ett trött sletet fetto i 5 år:) haha. Men man använder ju bara passen när man reser vilket jag inte direkt gör så ofta så det gör inte så mycket:)

Undra hur det går med Willes smultronmärke. Det kommer ju snart försvinna. Det har redan börjat ljusna. Hur förklarar man utomlands att det inte var en leverfläck utan ett smultronmärke. Va heter smultron på engelska? Haha. Hur länge gäller en bebis pass? Många frågor:)



- Postat från min Iphone serru

Pust

Rivit av en runda nu på morgonen och är taggad inför en fullspäckad dag av jobb, lämna blod, fixa pass och hämta ut paket. Skulle träffat mammamaffian idag som jag längtar efter sååå!! Har inte träffat dom på över en månad. Men blev inringd till maxi idag igen. Får bli om 2 veckor när jag blir ledig igen istället. Hörs sen!


Knallaröd i ansiktet efter 2,5 km

- Postat från min Iphone serru

måndag 8 augusti 2011

Bilbingo

Jag har fått ett nytt uppdrag från Blogvertiser. Denna gången vill dom att jag skriver om att spela bingo. Uppdraget lyder så här "Vi vill att du skriver din erfarenhet av spelet bingo, kanske var du brukar spela". Undra varför just jag får alla uppdrag när det gäller spel och betting? Har dom fått nyss om speldjävulen i mig kanske? :) 

Men det jag vill skriva om är min lilla "dirty secret". Jag är en bilbingo spelare. Jag älskar alla former av Bingo och har självklart testat både bingolotto och Bingo på internet, men det bästa jag vet, det är bilbingo. Det finns inget härligare än att ta bilen och åka ut på en stor åker, fotbollsplan eller annat område för att stänga av motorn, plocka ut stolar/filtarna om det är sol, eller sitta i bilen om det regnar, och dutta i små rutor. Varenda nummer, varenda dutt, som fyller min ruta är spännande.

Att jag älskar spel är ju ingen hemlighet, men bilbingo är inte bara ett spel där man försöker vinna pengar, bilbingo är en gemenskap. Man åker inte dit själv. Man sitter flera stycken i samma bil och har det trevligt, kanske spelar man tillsammans eller var för sig. När man hör sitt nummer skrikas ut i de stora högtalarna ja då är det bara att slänga sig på tutan för att kamma hem sin vinst och hoppas på att ingen annan tutar samtidigt för då får man tyvärr dela. haha.



 Kortet är taget från Bilbingo i Falköping 2008. 
Detta år har det tyvärr inte blivit någon bingo för vi har varit i Skåne under hela semestern. Jag vet inte om det är lika utbrett där som det är i Västergötland där jag kommer från. Där är Bilbingo en helighet kan man säga:) Högsta vinsten är 3800 kr som jag vann i Floby 2007.

Ingen Gocart

Idag hade jag ett kort pass på Ica. Mellan 13-16 bara, sedan behövde jag snabbt åka hem och byta om för att åka och köra Gocart klockan 17. Åh vad roligt!! Varje år möts de olika krogarna i Örebro i Gocart. Vi från Cherry är ju ingen krog, men vi har ändå ett eget lag och tävlar mot de andra. Förra gången var det skitroligt så det klart jag ville vara med i år igen. Jag skyndade mig hem, stress, stress, stress, fick skippa maten och bara ta några mackor och sedan var jag iväg igen.

Kommer fram till mötesplatsen och där står det inte en kotte. Vad tusan tänkte jag och tog upp mobilen för att ringa chefen. Då hade jag fått ett sms "Ny tid, 16.30". Suck. Bussen hade stått kvar på platsen till 16.45 och jag kom dit 16.48. Jag missade bussen med 3 minuter. Åh vad störande!!!

Nu blir det istället för Gocart, Buffé och fest, en lugn hemmakväll framför bloggen för att försöka komma ikapp lite. Det är väl bra det också kan jag tänka. Jag ska fixa ett uppdrag från Blogvertiser och jag ska även försöka göra ordning för finalen. Men det sved ändå att missa Gocarten! :(


 Gocarten 2 år sedan.

söndag 7 augusti 2011

Vinnare Cutiepie

Innan jag åker till jobbet vill jag presentera vinnaren i Cutipie-tävlingen.
 

Hör av dig till mig
Erikawilhelmsson@hotmail.com
senast 17/8

Jobb och finalsnack

Wille kryper i gräset i Skåne

Godmorgon!!
Denna veckan har jag lyckats få ihop 7 pass och nästa vecka har jag redan 7 nya inbokade men det kommer förmodligen bli fler! Riktigt skoj att jobba och slita lite. Speciellt skönt med tanke på att jag vet att det bara är två veckor till jag gör det. Sedan går Magnus tillbaka till jobbet och jag får gå hemma och vila upp mig lite igen :)

Det räcker för mig, att jobba ordentligt några veckor, känna att jag gjort något vettigt. Sen går jag gärna hemma några månader till utan att klättra på väggarna.

Nu har Wille lärt sig att klättra. Snälla Wille lär dig gå innan du ska ta dig fram över möblerna tänker jag. När jag kom hem från jobbet här om dagen hade Wille lärt sig klättra upp i soffan för att nå de allra roligaste och farligaste sakerna som vi brukar gömma för honom där. Nu måste man verkligen passa sig vart man ställer saker. Men åh vad det är sött när han vandrar omkring längs med möblemangen här hemma och försöker förstå sin kropp. Gullegosse säger jag bara!!!

Sen vill jag passa på att berätta att när Magnus går tillbaka till jobbet om 2 veckor så kommer jag kunna fixa med finalen ordentligt. Just nu har jag inte tiden till det tyvärr. Så det dröjer ytterligare ca 3 veckor innan den startar. Men jag kan ju även avslöja att värdet på finalgoodiebagen ligger på över 20.000 kr!!! Så den är ju verkligen värd att vänta på :)

fredag 5 augusti 2011

BVC och jobb

Strax ska vi iväg till BVC på 10 månaders kontroll. Tänk att det redan och bara gått 10 månader. Blandade känslor. Han har varken ätit eller sovit inför kollen, vilket är som vanligt när vi ska till BVC. Vi lyckas alltid få de sämsta tiderna, alltid mitt i hans sovstunder, och så fel som möjligt, men ändå är det ofta på BVC som han är som gladast och piggast ändå. Han brukar däcka precis efter istället och hela dagen brukar vara konstig efteråt.

Efter BVC ska jag köra dubbelpass. 15-21 på Ica och sen 22-02 på Strömpis. Ser verkligen fram emot Strömpis-passet för nu har jag inte jobbat som croupier på flera flera veckor. Det är jobbigt att vara borta från jobbet bara i några veckor, man får lite abstinens på något sätt. Det är så otroligt kul!!! :) Jag rekommenderar verkligen det jobbet till alla nattugglor som helt enkelt vill ha roligt på jobbet:)

Ville lämna er med en film på Magnus och Wille. Det jag vill att ni ska titta på är de sista sekunderna. Magnus säger att han hade full koll, men ni måste förstå att man som orolig mamma blev lite rädd?!! :)


torsdag 4 augusti 2011

Wille kryper

Idag trodde jag att jag skulle vara ledig men dom ringde in mig kl 7 i morse. Pust och stön måste jag faktiskt säga. Eftersom jag ska jobba både på Fredag, Lördag, och Söndag. Plus att jag även ska jobba för cherry på Fredag och Lördag, så det blir även två dagar dubbelpass i helgen. Jag hade nog behövt ha denna dagen ledig och bara ta det lite lugnt med tanke på att jag jobbade både igår och förrgår. När man gått hemma i 10 månader blir man snabbt trött i huvudet av att jobba mycket. Jag känner mig idag helt slut i alla fall. Men det är fortfarande roligt och hade det inte varit för att kroppen inte riktigt hänger med så hade jag älskat det!

Det jag tycker är jobbigt är att jag missar så mycket tid med Wille. Han är precis i fasen att försöka lära sig gå. Tänk om jag skulle missa hans första små steg. Jag kommer bli jätteledsen! Jag vet inte varför jag tycker det är så viktigt, men jag har ändå varit hemma med honom i 10 månader. Skulle kännas lite som att bli snuvad på konfekten om jag då råkar missa just den stora milstolpen i en bebis liv. Åh. Idag har jag knappt sett honom! Det är enda nackdelen med jobbet faktiskt.

Jag har väl berättat att Wille kryper nu? :) Hela tiden faktiskt. Innan så ålade han bara fram. Väldigt snabbt måste jag tillägga. Därför trodde vi han skulle skippa krypandet helt och hållet. Jag har läst att barnet tar sig fram på det sätt som är mest effektivt för han/hon. Men Wille hade väl tröttnat på ålandet och ville lära sig något nytt för här kryps det. Ack så sött :)


onsdag 3 augusti 2011

Nationalteatern

Hejja hejja för nationalteatern!!


- Postat från min Iphone serru

SaftMaja

Hej, godmorgon, goddag, godkväll, godmorgon och godmiddag. Så många hälsningar blir det för så många inlägg känner jag att jag råkat missa nu när jag jobbat :) Igår när jag kom hem från jobbet hade Magnus kokat saften på vinbären som vi plockade. Saften blev verkligen urläcker!!!

Jag kom hem lagom i tid till att nästan bara hänga lite i soffan för att sedan gå och lägga mig inför dagens pass. Det är inte roligt att gå upp innan Wille faktiskt, det känns som om ordningen är lite omvänd! Men det är skönt att komma hemifrån, skönt att bara koncentrera sig på PLU-nummer och kundkorgar och inte tänka på mat, blöjor och att flytta på farliga saker hela dagarna:)

Idag kom Magnus och Wille och hälsade på mig på jobbet. Magnus skulle byta en vara han köpt så han passade på att säga hej till mig samtidigt. Då ser jag Wille och han ser mig långt ifrån och börjar skratta. Stolt i Mammahjärtat blir jag när Wille vinkar till mig och en kollega anmärker på hur söt han är. Åja det är han säger jag och Känner sån lycka. Lycka över mina grabbar. För Magnus han är bra söt ibland han också:)

Ikväll ska jag se Nationalteatern uppträda på Strömpis, så Magnus får ta ännu en hemmakväll med Wille. Men nu har han varit "pappaledig" i 2 dagar, så han borde ju fortfarande ha energi över:) Idag när jag kom hem från jobbet låg han helt utslagen på soffan och sov. Men nu står han i köket och lagar dagens middag och igår kväll tvättade han. Detta är ju superskönt!! :) 

tisdag 2 augusti 2011

Vinn valfri väggdekor

Nu startar jag en tävling i samarbete med Balorina.se. Ni har chans att vinna valfri väggdekor värde 200 kr. En väggdekor kan verkligen göra rummet så mycket gladare och hemtrevligare. Att välja rätt väggdekor till rätt rum gör verkligen stor skillnad. Inne hos Balorina kan ni hitta jättemånga olika härliga väggdekorer som kan göra mirakel i ditt rum. Nu har balorina underbara erbjudanden till dom som gillar dom på Facebook också. Fri frakt, 50 kr rabatt vid köp för 250 kr. Fler erbjudanden hittar du på deras facebooksida.

Tävlingsregler

1 lott
Välj ut vilken dekor du skulle vilja vinna och motivera varför du ska vinna.

2 lotter
Gilla Balorina på facebook.
Skriv i en NY kommentar vad du heter på FB

3 lotter
Länka till Balorina och denna tävlingen på din blogg
Skriv direktlänken i en NY kommentar
 
4 lotter
Lägg till min blogg på Bloglovin
Skriv i en NY kommentar vilket nummer du blev



Follow I got too much time to kill


5 lotter
Länka till tävlingen på Facebook
Skriv ditt fb namn i en NY kommentar

Tävlingen avslutas 23/8

måndag 1 augusti 2011

Vinbär & babypool

Nu har vi varit och plockat vinbär. Det blev 10 härliga liter!! Detta ska Magnus göra saft på imorgon.


Det var lite äckligt att rensa vinbären för det var hur mycket sniglar som helst som hade följt med. Sniglarna var mikroskopiska och väldigt svåra att se. Titta snigeln på bladet nedanför och i jämförelse med min nagel.



Efter all bärplockning i gassande sol under blå himmel så behövde vi svalka oss lite så både Wille och Magnus badade i poolen. Det är nya favoriten får man väl säga. Det som är mest tråkigt är att vi åker tillbaka till Örebro ikväll. Dom ringde från maxi och jag var tvungen att jobba så nu var semestern slut för denna gång. Tråkigt att komma tillbaka till en lägenhet när man har bott i hus i flera veckor. Blir lite deppad av att tänka på att det kommer dröja hur många år till som helst innan vi kan skaffa hus. Suck. Hur som helst. Eftersom jag snart är tillbaka i Örebro har jag även min egna dator vilket betyder att jag kommer starta goodiebagfinalen tidigare än väntat!! Håll utkik och lägg till bloggen på bloglovin. Jag kan ju garantera en häftig final. Häftigare än vad jag Hoppats på:)



- Postat från min Iphone serru

Ska vi plocka körsbär i min trädgård?

Nu har vi varit och plockat körsbär. Trädet ligger utanför vårt hus och jag känner till grenarna på det trädet bättre än mig själv:) vi plockade 2 kilo bär som nu ska bli god marmelad och sylt.



6 meter upp i luften stod jag på en gren. Där hittade jag verkligen en skattgömma med körsbär!:) åh vad det är roligt att klättra!!!



Wille hjälper till att sortera. Han fick självklart smaka också. Supergott!!!




Efter körsbär var det äpplen som gällde. Vi har ett träd på gräsmattan. Perfekt! Wille hjälpte till:) vi ska göra äppelmos och Äppelriv. När jag säger "vi" menad jag ju självklart Magnus. Men det kanske ni redan har förstått :)

Nu ska vi gå bort till grannen och plocka vinbär för Magnus har lånat mammas saftmaja så nu ska det kokas vinbärssaft hemma har Magnus bestämt. Fastän vi säkert har kvar 2 liter flädersaft i frysen. Jag låter honom hållas. :)


- Postat från min Iphone serru

Vackert väder

Godmorgon! Här hemma i skövde är det bra väder igen och vi njuter ute i solen!! Igår badade Wille i den lilla babypoolen och han tyckte det var superskoj. Idag ska vi nog åka upp till simsjön och bada om vädret håller i sig. Ta med lite picknick och åka dit nån timme. Har ni också äntligen fint väder??




- Postat från min Iphone serru