fredag 16 oktober 2009

En härlig Fredag

Idag har jag känt mig sådär härlig och hemmagosig. Jag har känt mig som en hemmafru.
Jag gick omkring och plockade lite i lägenheten, och sen ringde Magnus och sa att han var påväg hem, och jag bestämde mig för att börja med maten. Jag har haft mat klar hemma nu när han kommer hem från jobbet hela veckan, och tänker fortsätta med detta. Han har lagat mat till mig under 1 år nu, så nu får jag faktiskt laga lite till han, det är ju han som är ute och drar in pengar till hemmet.

Hur som helst så kom Magnus hem, och han hade köpt en stor bukett med röda rosor till mig.
"varför får jag dom här?" frågar jag. "För att det är Fredag" säger Magnus då. Det tyckte jag var sött. Han är en hyvens kille den där.

Skiter i vad ni tycker om att jag skriver om honom. För det där är faktiskt det enda roliga som hänt på hela veckan!

Förrutom Söndagarna då, Åh, jag älskar söndagarna. Varje söndag träffas vi några tjejer från Cherry Casino och så dricker vi lite öl/vin/JD och sen går vi ut på björnstugan och träffar lite olika krogpersonal. Söndagarna ser jag fram emot. Det är enda dagen jag kan festa numera, eftersom jag jobbar typ varje onsdag, torsdag, fredag lördag. På söndagar är också all krogpersonal ute då det bara är 1 krog som har öppet på söndagar, och det är den enda krogen vi på cherry inte jobbar på.

Igår jobbade jag på O´learys, det var den andra krogen som cherry inte hade, men nu har vi den krogen också. Det var faktistk riktigt segt, jag hade 3 spel på 4 timmar. Slutade klockan 00 och då gick jag till harrys, bytte om till en vanlig tröja bakom bordet, kände mig lite nakenfis där ett tag, men jag hade ett skynke som döljde mig som tur var, sedan tog jag en bärs och varvade ner efter jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar