söndag 7 mars 2010

Melodifestivalen



Jag har jobbat på melodifestivalen i helgen. Den var i Örebro och jag var där och arbetade för en av sponsorerna, statoil mastercard. Jag stod i en monter och delade ut godis och hjälpte barn med att spela ett dataspel som vi hade i montern. Det var väldigt lättförtjänta pengar. Alltid roligt att ge ut gratis grejer, och eftersom ingen av barnen verkade fatta att det var på riktigt, att de fick såååå mkt grejer, så alla barn var helt galna av lycka, det var härligt.

Sedan fick jag ju självklart se showen också, 3 gånger tom. Först på fredagen under genrepet, sedan lördagens genrep på förmiddagen, och sedan själva direktsändningen på Lördagen.

Man började bli lite trött på bidragen, med tanke på att vissa av bidragen hör man 3 gånger på en föreställning, det betyder att jag hörde vissa bidrag 9 gånger...bland annat pernilla walgrens låt, med all konfetti, 9 gånger!!!

Tänkte ni på ljudet efter hennes låt? wwwwwwwwwwrrrrrååååååålllllllllllll...... det var en lövblåsare som de använde för att få bort all konfetti, den lät så mkt så vi inte ens hörde intervjuerna med de andra, men de kanske lyckades sålla bort det när det visades på TV.


Helgen var iaf mycket rolig och annorlunda. Och jag snodde med mig massa gratis godis hem till Gottegrisen här hemma :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar