onsdag 14 mars 2012

Systerrunda

Igår kväll var jag och Emelie på bio, John Carter såg vi i 3D och den var väl helt okej får jag lov att säga, även fast jag under flera tillfällen i filmen var tveksam. Slutet knöt ihop filmen bra som ändå fick ett godkänt betyg:)

Jag har ju glömt att berätta om i helgen, då var syrran här. Det var längesedan hon var här själv sist, jag vet faktiskt inte om det hänt så det var extra speciellt! Vi var på loppisrunda. Ett gemensamt intresse som vi båda tycker är jätteroligt. Måste ju visa några av de saker vi hittade. 

 Fabian sänglampa från Fagerhults. Riktig klassiker. Föddes ca 1967 då den kostade ungefär 35 kr. Såldes i över 4 miljoner exemplar och är därför Sveriges mest köpa lampa. Jag köpte dessa godbitar för 30 kr.Två härliga golvvaser från W.germany. Den blåa är 40 cm hög och märkt 280-40. Den gråa är hela 45 cm hög och märkt 7140-45. Så otroligt tycker jag att W.germany vaser är och speciellt så här mäktiga golvvaser. Dessa kommer jag ha hemma ett tag och njuta av, men sen kommer jag sälja dom för dessa är helt omöjligt att ha hemma just nu när Wille går och drar i allt. Så är du intresserad håll utkik bland mina Auktioner. Blåa vasen köpte jag för 60 kr och den gråa för 30 kr.


 Knoppskål från Finska Nuutajärvi. Designer är Hopea, Saara och det är Modell: 5371.  Denna gjordes någon gång mellan 50-70-talet och börjar bli väldigt populära igen. Vi köpte denna för 15 kr.


 

 Sen fick min syster äntligen sin Aladinlampa från Höganäs. Detta är den näst största oljelampan i skalan. Denna är formgiven av Anne Nilsson och skspades mellan 1980-1982.  Alltså inte så gamla men ack så fina ändå. Min syster har suktat efter min ett tag, jag har en precis likadan som jag hittade på Pingstkyrkans loppis för 10 kr. Denna kostade 15 kr vilket också är ett jättebra pris!

Vi hittade fler härliga fynd, men dom får vänta, för nu måste jag göra Wille redo för dagis :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar