måndag 9 september 2013

Förvaring för sminket


Jag har äntligen hittat bästa lösningen på mitt problem med sminkförvaring. Jag har så mycket grejer liggandes från alla glossyboxar man får och jag har ingen riktig koll på vad jag har och vad jag inte har. Det slutar med att jag använder samma saker hela tiden ändå och så mycket fina produkter blir oanvända och gamla. Eftersom jag har svårt att sminka mig när jag står upp så sitter jag oftast i soffan och sminkar mig och då har jag med mig min lilla påse med "mest användbara produkter" och sen ligger allt annat kvar i sina lådor. De där lådorna har ju blivit några stycken nu också som stått och samlat damm och tagit plats i badrummet. Nu köpte jag dessa

Godmorgon låda med fack - IKEA - 149 kr.

Godmorgon låda med lock - IKEA - 129 kr

Kanske inte syns men det sväljer otroligt mycket! Allting från mina lådor och från mina "påsar" fick plats i dessa smarta fack! Allt från linser till krämer till penslar, nagellack, sminkborttagning och tussar och jag har till och med lådor för mina linser höger och vänster. Jag är så nöjd. Facken med mascaran går även att ställa upp så man har förvaring under detta också. Så det som inte syns på bilden är ett stort fack under detta där jag har alla ögonskuggor och liknande.

Så detta är ett tips för er som vill få lite mer ordning på produkterna.

1 kommentar:

  1. Gud vilken smart grej! Ser ju hur proffsigt ut som helst! Skulle jag också behövt om jag hade haft plats för det nånstans ;)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar