Idag på halv åtta hos mig så sa den unga tjejen, "det blev nästan lite som söndagsstek, jag är van vid att man äter köttet mer rosa".. det var alltså en fläskfilé dom satt och åt.
Det måste ju vara skönt för Jan Anders att han inte är den enda som vill ha sin fläskfilén lite sådär giftig och rosa :)
KÖTT SKA ALDRIG VARA GENOMSTEKT!!!!!!
SvaraRaderafläskkött ska väl aldrig vara rosa????
SvaraRaderaefter närmare undersökning har jag kommit fram till att man ska upphätta fläskkött till minst 70 grader innan det förtäres, vet inte om det utesluter rosa, men jag ger mig i diskussionen om råbiff!
SvaraRaderaJag trodde faktiskt aldrig jag skulle få en kommentar i min blogg som lyder "jag ger mig i diskussionen om råbiff" ... det är nog den finaste kommentar jag fått
SvaraRaderahhahaha jag tycker råbiff låter som en slamsad.. kvinnligt kön.
SvaraRaderaMen det är klart det kan va lite rosa, det ska ju va saftig. Anders har alldeles rätt i att allt kan ätas bara det har uppnått 72 grader.
SvaraRaderaMan får ju liksom göra skillnad rosa och rått.
men som sagt carolina var ju inte grunddiskussionen fläskfile utan råbiff....
SvaraRadera