onsdag 26 januari 2011

Skulle ni våga?

Jag brukar ofta säga "Åh, det där har jag alltid velat gjort" när jag ser folk hoppa fallskärm på TV. Det stämmer också. Jag skulle gärna hoppa fallskärm. Så häftigt! Vilken upplevelse! Men det är ju sånt som man inte bara gör så där spontant direkt. En dröm helt enkelt. Som finns där. Ouppnåelig :) Så det är väl ingenting jag direkt tänkt på att jag faktiskt kommer göra. 

Men jag har en sambo som tydligen tycker att jag verkat lite väl kaxig och han har nu gått och köpt ett fallskärmshopp till mig. Inte bara det. Dom ska filma mitt hopp också. Så att jag kan se sen, vilken otrolig mes jag var. 

Nu kommer vi då till frågan. 
Jag har ju alltid velat. 
Men vågar jag? 
Skulle ni våga?


9 kommentarer:

  1. Jag fick chansen när jag var 16 att hoppa fallskärm tillsammans med mina kusiner och brosan för att fira kusinens studenten. Men samma dag sa jag NEJ. Är livrädd för höga höjder och har ett extremt kontrollbehov och flygrädd så nej, jag skulle inte våga! :)

    SvaraRadera
  2. JAG skulle aldrig göra det, men jag köpte ett hopp till min sambo när han fyllde 30 :)

    SvaraRadera
  3. Jag hade ALDRIG vågat! Jag är fruktansvärt höjdrädd hihi

    SvaraRadera
  4. Det är väl inget fel att ha en dröm - alla drömmar behöver ju inte förverkligas.
    /Inger

    SvaraRadera
  5. Det är mycket som inte går enligt planerna i mitt liv just nu, och den skylten hade tyvärr inget med det här att göra :(

    SvaraRadera
  6. Jag har med alltid drömt om det, men vet inte om jag skulle våga ärligt talat men åt andra sidan är jag väldigt beslutsam och om någon skulle betala det åt mig skulle jag nog slänga ut mig själv ändå tillslut även om det kanske skulle ta lite tid innan.

    Men vilken kick det måste vara när man har klarat det!

    Kram Sanna

    SvaraRadera
  7. Jag skulle aldrig våga, men min man har önskat sig det vid flera tillfällen, du får berätta om ditt hopp om du genomför det, och vilka du hoppade genom, så kanske jag får omvärdera att ge honom det ;) Men kom ihåg att bara hoppa om det känns rätt, man får backa ut i sista sekunden också om man vill. Du är dock sjukt modig om du klarar det, jag är en riktigt fet skit jag. Men det är nog som någon skrev här ovan, en riktig kick.

    SvaraRadera
  8. Andrea: är du en riktig fet skit?? Hahaha. Det blev nog lite fel där va:)

    SvaraRadera
  9. Skulle verkligen vilja. Frågan är om man skiter på sig av skräck när man hoppar ;-)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar