torsdag 3 september 2009

Liiiiite orolig

Okej... Igår mådde jag faktiskt helt ok. Jag funderade tom på att åka och jobba på kvällen när dom ringde in mig. Men jag hade fortfarande feber, och ska ju jobba idag, imorgon, och på lördag, så ville "spara mig". Men igår kväll började jag få lite svårt att andas, min torrhosta har rivit sönder mina lungor känns det som. Nu har alla mina funderingar på OM det är svininfluensan eller inte försvunnit, och det klart man blir orolig när lungorna bara blir tyngre och tyngre.

Men nu mamma och pappa vill jag inte att ni ska oroa er, jag har en sjukvårdare hos mig hela dagen och jag har sjukhuset 2 minuter med taxi bort, så det kommer inte hända någonting med mig om det nu skulle vara så att andnöden blir värre:)

Än så länge hjälper det faktiskt att dricka lite vatten och sätta mig upp, för att det ska släppa ett tag. Men nu börjar jag bli utmattad och vill egentligen bara sova, så det är störande som fan.

Men som sagt, oroa er inte, jag mår faktiskt relativt bra med tanke om skräckhistorierna man har hört på internet. Jag har knappt ont i halsen längre, huvudvärken har nästan försvunnit, jag snorar faktiskt rätt så lite. Det enda som är jobbigt är lungorna och öronen.

Till det positiva, Jag känner hur magmusklerna får arbeta ungefär 100% av dagen eftersom jag hostar som ett monster, det är ju bra. Tvättbräda here I come.

1 kommentar:

  1. haha åh stackare! välkommen till mitt liv. jag har hostat sen maj, men inte fan får man nån tvättbräda. krya på dig iallafall, tur tat du har en husläkare :D

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar