onsdag 23 maj 2018

NY START

Så det var ungefär 4,5 år sedan jag skrev ett inlägg på bloggen sist. Från att ha skrivit flera inlägg varje dag så plötsligt en dag skrev jag inget, och inte dagen efter det heller, och så fortsatte det. Det var rätt så befriande att lägga ner bloggen, ingenting jag direkt saknade. Bloggen blev mer som ett arbete och ett tvång än vad det från början vad tänkt som. Det var tänkt som ett ställe där jag kunde skriva ner mina tankar och idéer, och berätta vad som händer i mitt liv, för vänner och familj eftersom jag bor 15 mil från dem. 

Så varför startar jag bloggen igen?
Jag startar bloggen nu för att jag inser hur värdefull bloggen har varit för mig nu när jag kan gå tillbaka och se på det första året med Wille. Jag jämför mellan Wille och Affe, minns hur det var då, tänker tillbaka. Så mycket jag har glömt. Så många underbara minnen som kommer tillbaka. Jag har dåligt minne. Detta är ett sätt för mig att bearbeta det jag får vara med om och kunna behålla det längre. 

Denna bloggen är bara för min skull. Inga tävlingar, inga samarbeten, inga måsten. Bara jag som skriver vad jag vill. Precis som det var tänkt från början. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar