torsdag 11 juni 2009

Lilla Elsa Pelsa

Hon är min käraste vän. Men ibland vill jag bara att hon ska hoppa ner från en balkong igen.
Hon kan alltså skrika konstant i 1 timme. Det finns ingenting man kan göra åt det. Man kan gå ut och gå med henne, då blir hon tyst, men så fort man kommer hem börjar hon skrika igen. Det som är så jobbigt är att när hon väl är tyst så är hon ju den gosigaste och mest underbara katten någonsin, så då glömmer man av vilken jävla PAIN hon är. Det är tur för henne att hon är så charmig när hon väl är snäll, för annars hade hon legat på ute på blocket direkt!

På tal om Elsa och charmig. Jag och Magnus var ute och gick med henne igår. Jag sprang in på en kiosk och köpte snus och när jag kom ut så stod det en dvärg vid Magnus och klappade Elsa.
Jag tyckte det såg lite komiskt ut. Dvärgen eller "lilla människan" "korta personen" eller vad de nu vill bli kallade nådde knappt upp till Magnus höft.. Jag kom och räddade situationen genom att sätta mig på bänken och höll Elsa i mitt knä så hon kunde bli klappad av dvärgen.
Dvärgen och hennes Man som var väldigt lång faktiskt, visade kort på deras vänners hund, och berättade att de hade en papegoja som brukade sitta på en handduk och säga "JAKOB, JAKOB" ... det var en trevlig stund vi delade. Jag, Magnus, Dvärgen, och Dvärgens Man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar