lördag 6 juni 2009

Panik morgon

Så Magnus examen började klockan 11. Jag hade Ronja och Jens biljett också så vi skulle mötas utanför aulan innan det började. Jag jobbade igår kväll, det blev rätt sent, somnade runt halv 5. Skulle upp vid 9 för att hinna i tid. Snooozade (FÅR INTE FÅR INTE FÅR INTE) i 45 minuter så klockan blev 9.45...kom på att jag måste ta bussen till skolan...bussen går 10.26...fuck.

Lyckas skynda mig såpass mycket så jag har 5 minuter kvar till bussen gick.. tänkte leta fram kameran men den var helt borta! Letade överallt. Tillslut kom jag på att den låg i en ficka i min overall som låg nere i källaren. På med skorna, springa ner i källaren, hämta kameran och springa till bussen.

Hann precis med bussen....pheeew tänkte jag. Det var nära. 5 minuter efter det går bussJ*veln sönder. Där står vi stilla, bussen kan inte gasa. Han undersöker felen och funderar, minuterna går. Sedan bestämmer han sig för att starta om motorn, då fungerar bussen igen. Varför prövade han inte det direkt??... Folket gick av och eftersom jag satt bakom honom såg han inte att jag fortfarande var på bussen. Då försökte han köra ikapp sin tid genom att köra i 120 km/h på en 50 väg. Jag skrev ett sms till ronja att hon skulle hälsa Magnus grattis på examen om jag inte kommer fram helskinnad.


Slutet gott allting gott. Jag hann fram i tid. Magnus händer var fortfarande blåa, men han kramade tanten som gav ut examen istället för att skaka hand. Han är smart den där mannen.

2 kommentarer:

  1. Klart den kommer handla om Magnus när det är hans examens dag! Och jag bor ju ändå ihop med mannen, han är med nästan jämt i mitt liv, klart som tusan han kommer bli en liten del av bloggen.

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar