onsdag 28 oktober 2009

Nya jobbet+vad som hänt, och vad som händer

Så nu har jag jobbat 2 pass på det nya jobbet och har fått lite känsla för hur allt går till.
Jag jobbar alltså på en vägkrog/motell, där mina arbetsuppgifter är att laga mat, servera mat, och ja, allt som man gör på en vägkrog helt enkelt :) Kollegorna är helt underbara och stället är väldigt mysigt, det känns nästan redan lite som att komma hem när man kommer in på jobbet just för att atmosfären är sån. Mycket stammisar och härlig personal.

Det jobbiga blir att lyckas passa in detta med mina andra 2 jobb, översättningen kommer ju lida mest med tanke på att jag inte kan göra några dagsjobb, jag kan endast göra de jobb då deadlinen sträcker sig över flera dagar, fast det är iofs de jobben som genererar mest pengar, så det gör ju inte så mycket. Jobbet på cherry kommer inte direkt bli lidande eftersom jag senast slutar 21 och börjar 22 på cherry så det klarar jag, visst att jag kanske blir lite tröttare än vanligt, men eftersom jobbet på cherry mer är som en hobby och jag tycker det är så jävla roligt, så spelar det inte så stor roll.

I söndags var jag ute med cherry-gänget igen, det har blivit en tradition att vi går ut på söndagarna och träffar alla andra som jobbar i krogvärlden. Det är så sjukt roligt! Detta var 5 söndagen i rad och hoppas på många fler!

Det har även blivit en tradition att vi träffas några stycken på tisdagar och tittar på Desperate Housewifes, så förra Tisdagen var vi 8 tjejer hemma hos Mia och tryckte i hennes soffa, och idag var vi hos en tjej som heter Hanna. Mycket mysiga kvällar.


Imorgon spelar björn rosenström på strömpis, och jag och några andra från cherry och även några som jag pluggade tillsammans med innan, ska gå och titta på honom. Eller ja, jag kommer jobba på vägkrogen från 16-19 och sen kommer jag jobba på O´learys från 20-00... men efter 00 ska jag iaf gå till strömpis och försöka komma ikapp det jag missat. De andra tjejerna ska förkröka på O´learys när jag jobbar, så jag kommer iaf inte behöva vara ensam.

På Torsdag ska jag och Magnus åka och lämna plasma, det är första gången för mig och dom tror inte att det kommer fungera eftersom mina kärl är så små, men dom ska försöka iaf, med tanke på vilken sjuhelvetes blodgivare jag va så kan man ju hoppas att plasman går lika smidigt:) Efteråt ska vi gå på restaurang och äta för pengarna vi tjänade på plasmagivningen, man får 100 kronor per gång och man lämnar 2 gånger i månaden, så det är ju bra på många sätt:)

På Fredag jobbar jag på Strömpis, äntligen, det var längesedan! Och på dagen ska jag bara ta det lugnt!

På Lördag jobbar jag på Satin, och då är det även halloween så det kommer bli roligt att sitta och titta på allas utklädnader. Hoppas folk har bra fantasi så jag har någonting att titta på.

På Söndag ska jag åka hem till Skövde och fira Rosmari som ska gå unge om några veckor. Så jag fick den bra idén att slänga ihop en baby-shower att överraska henne med. Sen hatar ju rosmari överraskningar så jag berättade för henne 2 veckor innan att....om 2 veckor kommer vi överraska dig med en baby-shower, bara så du inte blir överraskad.... vilken överraskning eller hur.

Sedan måste jag åka tillbaka till örebro igen på måndagen eller på söndag kväll för då ska jag jobba på vägkrogen igen, för att sedan knyta ihop påsen vid nästa tisdag då det är desperate houswifes igen, denna gången hemma hos Malin.


SÅDÄR
Nu vet ni vad som har hänt veckan som varit, och vad som händer veckan som kommer.
UPPDATERING IS THE SHIT

En sak till..... Detta var förjävla roligt.... (klicka på länken)

Cherry tjejerna tar av sig kläderna för att locka spelare till borden:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar