lördag 23 juni 2012

Glad midsommar

Glad midsommar allihopa!

Idag har vi varit ute i Karlslund och startat dagen med en riktig midsommarfest. Det var dans och band och lotterier och ponnyridning och hejfadderuttan. Wille tyckte hästen var väldigt spännande att titta på….på håll. När vi närmade oss för mycket så sa han bestämt….Nej nej nej nej…
Emelie kom med den bra idén att faktiskt beställa kransar från en blomsterbutik vilket vi gjorde, 300 kr per krans var lite väl saftigt kan tyckas, men oj vad fina vi kände oss hela dagen. ( i alla fall tills mina blommor började ramla av)

Vi hade bakat en jordgubbstårta dagen innan bara för att kunna götta oss ordentligt med på filten i solen. Det var många avundsjuka miner när vi högg in i vår ordentliga tårta och där satt dom med sitt torrfika och köpekörv.

Wille var i alla fall hur nöjd som helst med sitt första ordentliga midsommarfirande och höll igång fram till kl 23.00 då den tappra kämpen (ÄNTLIGEN) slocknade av ren utmattning och vi fick lite tid för oss själva också. Men denna midsommaren kommer vi i alla fall minnas som väldigt lyckad och mysig! Tack Emelie för allt ordnande och engagemang!

Bildtext: Wille – Dääääääää :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar