söndag 1 juli 2012

Grattis Magnus

Så igår kände jag mig frisk faktiskt, kanske lite molande illamående i bakgrunden men så lite så det inte störde mig. Eftersom det var lönehelg och det brukar vara de bästa dagarna att jobba självklart ville jag inte missa mitt pass. Som ni vet älskar jag tydligen mitt jobb mer än min hälsa och jag jobbade. Höll mig självklart från att krama någon så jag inte skulle råka smitta men det var nu över 36 timmar sedan jag spydde sist så faran borde vara över.
Nu vaknade jag imorse med illamående igen och kass i magen. Detta är inte över än det märker jag nu, Wille är fortfarande dålig i magen också men vi slipper i alla fall att kräkas. Men ska jag vara ärlig kräks jag hellre än att gå och må så här illa. :( ville i alla fall säga förlåt till mina kollegor för att riskerat att dom kanske blir sjuka nu. Jag trodde verkligen detta bara var ett 24 timmars virus som jag hade sist.
Testar att blogga från mobilen för jag kommer inte från sängen.
20120701-135242.jpg
Det är väl sånna här bilder folk tar från sin semester. Klassisk fot-bild med utsikt över en pool eller ett hav. Här har du min utsikt och utanför spö-regnar det. Jippi Tjoho! Och idag är det Magnus födelsedag och jag vet inte ens om jag kommer upp ur sängen :( grattis älskling….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar