tisdag 8 mars 2011

Gravid med Wille, vecka för vecka

Jag har länge haft det på att göra listan att göra ett vecka för vecka kollage med gravidbilderna. Det har bara inte blivit av. Men nu fick jag äntligen tummen ur röva. Synd att jag bara tog massa fula iphone bilder hela tiden. Men så blev det när man hade alldeles för mycket fritid!! :)

9 kommentarer:

  1. Åh vad roligt att se! Och en bra peppning också :) Jag har varit jättedålig på att ta kort! Jag är redan i 25+3 och har bara tagit 2 magbilder :( Måste ju ta fler så man kan kolla tillbaka sen! HIhi! Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  2. Men du har iallafall dokumenterat. Jag var ganska duktig med stora tjejen, där finns nog varje vecka nästintill... men det finns bara bilder från de tre första veckorna med lillgrabben :p Lite synd i efterhand att inte ha någon bild på hur stor jag blev, men å andra sidan, jag vill inte bli påmind. Men din mage syntes tidigt! Och din stackare som fick gå över tiden! Men nu är han ute :) då ser man tillbaka på det på ett annat vis. Eller var du en av de som älskade att vara gravid? :)

    SvaraRadera
  3. Vad skönt att du fick ha en bra graviditet :) Det är tur att det inte är överjävligt för alla, jag älskar att vara mamma men vara gravid.. nä ;)

    SvaraRadera
  4. Tack Erika! :-) åh vad kul att jämföra graviditetsbilder! Mina kompisar gör det jämnt men någon dag ska det ju bli min tur också, hehe.

    SvaraRadera
  5. Fina magen och vilken underbaring det kom ut ur den sen :)
    Jag tror att det ärr för att jag inte har något google konto som jag inte kan kommentera på tävlingssidan, där finns ju inte alternativet namn och url ...

    SvaraRadera
  6. Sötaste magen ju!
    Så jäkla kul att ha vecka för vecka!

    Men jag saknar något!En bild på den där tuffa väskan
    du sydde...ha ha ha Hade lätt gjort min dag!Men all kredd till dig som är så kreativ.Här har du en som är född med tummen i röva...

    SvaraRadera
  7. Kul att jag vann auktionen, barnvagnsbandet är ljuvligt och lillgrabben behövde ett nytt roligt att titta på. 150 kr insatt, du har väl min adress gissar jag. Jag vill ha storlek 70 på sparkdräkterna :)

    SvaraRadera
  8. Vilka fina bilder. :) Du var jättefin. :)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar