söndag 26 juli 2009

uppdatering med bilder

Nu har jag varit på semester, och det har bloggen också varit. Men nu är jag tillbaka och tänkte här berätta lite av vad jag har gjort.

Onsdag:
Åkte hem på onsdagen för att festa lite med några kompisar från skövde. Förfest hos Lisa som slutade i en utgång till gamla kära krickelin. Lika dött där som jag minns det, och folket får en verkligen att känna sig hemma. Men kvällen var lyckad, jag hade riktigt roligt...


Torsdag:
Vi bestämde oss för att ta en tvådagare. Vi förfestade hemma hos Carro. Rosmari kom dit å plundrade stället på mat, vilket ledde till att jag lärde mig mitt nya favorituttryck. "Tveschvölat" det menas att man har 2 pålägg på mackorna..kvällen var rätt lugn men mysig. Avslutades på vattra eftersom det var för mycket folk på husaren.


Lördag:

Åkte till bokenäs med mor, far, jonathan och syrran. Magnus var i hultsfred och tittade på metallica så han kom inte förrän på måndagen. Så nu hade jag lite kvalitetstid med min kära familj. Mycket mysiga speltimmar blev det.


Måndag:
Magnus kom till bokenäs, äntligen. Då hade vi varit från varandra nästan 1 vecka, och det kändes bra mycket längre. Vi bor ju ihop nu, så skillnaden på att vara ifrån varandra nu och innan är större än vad jag trodde. Så det var skönt. Vi åkte in till grundsund för att äta lite mat och vandra längs de fina bebyggelserna. Jag fick även idag se ett kort på när pappa var ung, och det var skrämmade likt rosmaris ex Mattias. (får tyvärr inte publicera kortet här, för pappa vill inte att "ett kort på mig ska sväva runt på nätet"


Tisdag:
Idag skulle vi ha räkfrossa så vi åkte in till henån för att handla färska havskräftor och räkor och annat gott som vi skulle festa på under kvällen. Det blev den enda fina dagen på hela veckan, och då kunde vi självklart inte sola så lång tid. Kom inte hem förrän 17 på kvällen. Men lite sol och bad fick vi iaf på oss. På kvällen åt vi som sagt kräfter och annat gott, sen gick vi ner till restaurangen och var med på musicquizzen som de har varje år. Väldigt trevligt trubadurband faktiskt. Jag och Magnus var säkra på att vi hade klurat ut qizzets hemlighet "det är ju bara X ju, allt ska vara X" så vi suddade ut de svar som inte var X och skrev X där istället. Det skulle vi inte gjort. Efter Mat, musik, ett antal öl. Kände vi oss rätt uppsvällda. Ungefär som rosmari.
Sen avslutade vi kvällen på utkiksplatsen, min absoluta favoritplats.


Onsdag:
På onsdagen var vi ute och fotograferade. Vi åkte in till grundsund för att gå på lite loppmarknader och liknande. Och jag hittade en helt underbart söt snigel som jag tog kort på. Och det var där snigelhysterin började. Det blev några snigelkort, och skalbaggekort och diverse naturkort. Jag är mycket nöjd med dom. Tryck på bilden för bättre kvalite. Det ser så häftigt ut.


Fredag:
Vi var ute och plockade blåbär. Jätte goda blåbär. Sedan köpte vi härlig vaniljglass och myste med till en film sista kvällen.


Lördag:
Nu var bokenäsveckan slut för det här året. Det var år nummer 13. Och självklart blir det nummer 14 nästa år, och 15 och 16 och 17 också hoppas jag. Bokenäs i mitt hjärta!
På lördagkväll åkte vi till Lisa för lite förfest. Det var mycket trevligt. Vi spelade scattegories och sedan gick vi till harrys. Helt enkelt, ett underbart slut på en underbar vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar