torsdag 30 juli 2009

HELT SJUKT UNDERBAR!!!! Kolla på denna, ett måste!!!



Detta är också en favorit... samma tjej, bara ett annat inlägg, men lika intressant. Denna är nästan bättre!!! Titta!

tisdag 28 juli 2009

En härlig överraskning

Känns alltid tråkigt när Magnus åker till jobbet. För då vet man att han kommer vara borta så länge. Inget vanligt arbetspass liksom. Så får man sova ensam och så får man vakna ensam och hela kvällen och hela nästa dag är man utan honom. Men idag.... mitt under dagen, så pang var han hemma igen. Han skulle iofs bara hämta sin lunch och han stannade kanske bara i 30 sekunder. Men det var ändå en härlig överraskning och de där 30 sekunderna var hittils de bästa under hela dagen. Och är det bara jag.... eller är deras "uniform" grymt sexig? Jag tycker han ser ut som en hjälte som är ute och räddar världen, one by one.

söndag 26 juli 2009

uppdatering med bilder

Nu har jag varit på semester, och det har bloggen också varit. Men nu är jag tillbaka och tänkte här berätta lite av vad jag har gjort.

Onsdag:
Åkte hem på onsdagen för att festa lite med några kompisar från skövde. Förfest hos Lisa som slutade i en utgång till gamla kära krickelin. Lika dött där som jag minns det, och folket får en verkligen att känna sig hemma. Men kvällen var lyckad, jag hade riktigt roligt...


Torsdag:
Vi bestämde oss för att ta en tvådagare. Vi förfestade hemma hos Carro. Rosmari kom dit å plundrade stället på mat, vilket ledde till att jag lärde mig mitt nya favorituttryck. "Tveschvölat" det menas att man har 2 pålägg på mackorna..kvällen var rätt lugn men mysig. Avslutades på vattra eftersom det var för mycket folk på husaren.


Lördag:

Åkte till bokenäs med mor, far, jonathan och syrran. Magnus var i hultsfred och tittade på metallica så han kom inte förrän på måndagen. Så nu hade jag lite kvalitetstid med min kära familj. Mycket mysiga speltimmar blev det.


Måndag:
Magnus kom till bokenäs, äntligen. Då hade vi varit från varandra nästan 1 vecka, och det kändes bra mycket längre. Vi bor ju ihop nu, så skillnaden på att vara ifrån varandra nu och innan är större än vad jag trodde. Så det var skönt. Vi åkte in till grundsund för att äta lite mat och vandra längs de fina bebyggelserna. Jag fick även idag se ett kort på när pappa var ung, och det var skrämmade likt rosmaris ex Mattias. (får tyvärr inte publicera kortet här, för pappa vill inte att "ett kort på mig ska sväva runt på nätet"


Tisdag:
Idag skulle vi ha räkfrossa så vi åkte in till henån för att handla färska havskräftor och räkor och annat gott som vi skulle festa på under kvällen. Det blev den enda fina dagen på hela veckan, och då kunde vi självklart inte sola så lång tid. Kom inte hem förrän 17 på kvällen. Men lite sol och bad fick vi iaf på oss. På kvällen åt vi som sagt kräfter och annat gott, sen gick vi ner till restaurangen och var med på musicquizzen som de har varje år. Väldigt trevligt trubadurband faktiskt. Jag och Magnus var säkra på att vi hade klurat ut qizzets hemlighet "det är ju bara X ju, allt ska vara X" så vi suddade ut de svar som inte var X och skrev X där istället. Det skulle vi inte gjort. Efter Mat, musik, ett antal öl. Kände vi oss rätt uppsvällda. Ungefär som rosmari.
Sen avslutade vi kvällen på utkiksplatsen, min absoluta favoritplats.


Onsdag:
På onsdagen var vi ute och fotograferade. Vi åkte in till grundsund för att gå på lite loppmarknader och liknande. Och jag hittade en helt underbart söt snigel som jag tog kort på. Och det var där snigelhysterin började. Det blev några snigelkort, och skalbaggekort och diverse naturkort. Jag är mycket nöjd med dom. Tryck på bilden för bättre kvalite. Det ser så häftigt ut.


Fredag:
Vi var ute och plockade blåbär. Jätte goda blåbär. Sedan köpte vi härlig vaniljglass och myste med till en film sista kvällen.


Lördag:
Nu var bokenäsveckan slut för det här året. Det var år nummer 13. Och självklart blir det nummer 14 nästa år, och 15 och 16 och 17 också hoppas jag. Bokenäs i mitt hjärta!
På lördagkväll åkte vi till Lisa för lite förfest. Det var mycket trevligt. Vi spelade scattegories och sedan gick vi till harrys. Helt enkelt, ett underbart slut på en underbar vecka.

fredag 17 juli 2009

lycka


Denna bild gör mig så lycklig. Jag vet inte vad det är med den, men jag blir bara glad.
Kanske är det för att jag ser förjävlig ut, och magnus skrattar åt mig, men han skrattar inte på ett elakt "hahahaha du ser förjävlig ut" sätt... utan med "haha, du är så go även när du är ful, jag tycker om dig" sätt. Han ser så innerligt glad ut, även fast jag bara är ful/jobbig/äcklig där.
Just denna stund, som jag inte ens minns att de tog kort på oss, var jag så himla lycklig, och det var nog Magnus också.

Så denna bilden, är kort sagt, lycka i ett litet kort.

(Edit: plus att magnus böjer sig ner en hel del, så att jag för en gång skull inte ser ut som en dvärg, det känns också lyckligt på nått sätt)

torsdag 16 juli 2009

Bra konversation

Skönt att man kan förstå varandra utan att behöva skriva så mycket.

Rose-Marie säger:
hej
Erika säger:
hh'
Rose-Marie säger:
vgd
Erika säger:
im
dd?
Rose-Marie säger:
s mh
Erika säger:
k
v s d g i d?
Rose-Marie säger:
j v i
i s
f p a g t C
Erika säger:
gd
j s g d
Rose-Marie säger:
j v
d o a
Erika säger:
mm
Rose-Marie säger:
m s v m s k B
s k b h s m t C
Erika säger:
B?
Rose-Marie säger:
Börje
hahaha
Erika säger:
ah
haha
Rose-Marie säger:
hahaha
Erika säger:
v e v d e

Utekväll på krickelin

Då var man tillbaka på krickan kände jag när man gick in där. Alltid blir det de på ett eller annat sätt. Hanna summerade kvällen på ett väldigt bra sätt tycker jag

helt underbar kväll. söt tjej i baren som jag bonda med, fick låna hennes tändare. ett gäng tatuerade punks vid ett bord. carro på pålen. en dassig gammal gubbe vid spelmaskinen. en kille i kalsonger som välte ut min öl och blev utslängd efter att irre nypt han i pungen. två småbrudar som dissa irre som försökte erbjuda en cigg på uteserveringen. dennis bakom black jack-bordet. asså jag menar. det var helt underbart. oxå lisa som drack en vatten och gick hem för att hon hade ont i halsen såklart! =) och carro som satte sig med två "hetingar" istället för o hänga med oss som vanligt.


Ja det var summa sumarum eller vad det heter. Sedan var det en rolig detalj också.

Lisa visar upp ett kort hon har tagit på rosemari där hon verkligen ser "het" ut.
Då man hör kommentaren från fjärran
"hur fan blev hon med barn?"

tisdag 14 juli 2009

Vattenmelon


Så, uppdatering om katterna. De har som sagt blivit vänner. Fast inte direkt bundisar än. Men Elsa har äntligen förlåtit mig för att jag inte ger henne all uppmärksamhet längre, och igår hoppade hon upp i mitt knä och sov lite, jag börjar känna igen henne smått igen.

En sak vi har märkt om den lille svarta (Alice) är att hon äter allt!! Jag är så van vid att ha en katt som bara äter kattmat, elsa äter verkligen ingenting annat, inte kött, inte mjölk, inte nått som en människa kan äta. Men den lille äter precis allting. Och hennes favoritmat just nu, är vattenmelon. Skumt


fredag 10 juli 2009

framsteg



Idag är jag glad. För idag blev mina katter kompisar. Dom äter ur matskålen samtidigt, och dom kissar samtidigt, och dom sitter och tittar ut ur fönstret samtidigt. Så jag kan nog kalla dom vänner nu. Med gott samvete. Det känns sååå skönt.

Här är en liten film med stora vita och lilla svarta.


måndag 6 juli 2009

Kattunge




Nu har vi slått till, ett impulsköp så att säga. Vi hade tittat på blocket efter kattungar en rätt lång tid nu. Men idag bestämde vi oss för att slå till då ungen var för söt att motstå.

Det är en blandning mellan Norsk skogskatt och perser, så den är långhårig och lurvig.

Frågan är nu om detta kommer lösa problemet vi haft med Elsa, hon har ju gått och jamat konstant nu i flera månader, och vi har trott att det beror på uttråkan, och nu hoppas vi att en kompis kommer lösa detta problem. Det lär vi märka. Just nu är dom inte direkt kompisar än. Elsa är väldigt nyfiken, men den lilla är inte lika nyfiken över Elsa. Så vi får se hur det går.

onsdag 1 juli 2009

Uppdatering med bilder











Nu är det lite uppdatering med bilder igen.

Jag åkte hem till skövde över en dag för att färga mitt hår lite, på kvällen åkte familjen upp på berget och grillade korv och marshmallows, en super varm kväll och jag hade långbyxor och varm tröja på mig, jag trodde jag skulle dö av vätskebrist.

Dagen efter hade vi pokerkväll hemma hos oss, Jag åkte ut på första handen, väldigt roligt. Micke vann tillslut, grattis till honom. Nu har vi fört in detta som en tradition och imorgon blir det ännu en gång pokerkväll hemma hos oss. Efter pokerkvällen gick vi till Harrys, viket vi även ska göra imorgon. Där intogs det öl av olika sorter och vinnaren micke blev då bjuden på en öl av alla.

Dagen efter detta hade Magnus kommit på en liten myskväll. Han hade varit och köpt kött å grill å gjort en fin sallad och köpt bröd. Så vi satt i stadsparken och grillade och delade på en flaska rött. En mycket mysig kväll. Vi hade med Elsa i cykelkorgen så hon låg där på gräset och njöt hon också.

Nu har vi äntligen fått soffan och sängen!!!!
7 veckor fick vi vänta allt som allt. Men nu har jag städat ut min studentlägenhet och lämnat nycklarna, allt är iordning här hemma. Och nu kan man äntligen börja fixa till så här känns som ett hem. Nu fattas det bara lite tavlor till väggarna, lampor, och lite gardiner och mattor, sen är det fixat!! Tapeter också självklart, men det kommer när det kommer.

Idag fyller Magnus år. Jag tassade iväg på stan imorse och köpte tårta, färskt bröd, jordgubbar och en bukett med vita rosor som var jätte fin. Sedan åt vi en god frukost medans Magnus öppnade sina paket. Han fick bland annat ett förkläde av mig, som ja tyckte passa honom väldigt bra. Han är så huslig av sig, och bakar och lagar mat, så jag tyckte han behövde ett. Fint va? :)

Grattis baby på din 28 års dag!!

Over and out