fredag 29 maj 2009

Inte om Magnus :)

Jag har fått klagomål från flera håll på att bloggen har på något sätt blivit en hyllning till Magnus och att det enda jag skriver om är honom. Det har ni nog rätt i. Nu ska det bli ändring. Jag kan säga det jag vill säga till honom här hemma nu. Så nu ska detta inlägget inte handla någonting om Magnus :)

Jag var i Stockholm denna veckan. Åkte dit i Söndags för att gå på personalfest för Cherry. Vi var på huvudkontoret och åt och drack och hade det trevligt. Sedan gick vi vidare till café Opera. Och jag har alltid sett det i huvudet som något väldigt exklusivt. Jag vet att det inte är så längre, men man har ändå haft en bild av att det är lite speciellt. Men usch, det var bara fula människor, och gamla gubbar. En limousine åkte förbi utanför, då tänkte jag "åh, nu kommer någon världskändis" och så blev jag sådär turistig och ville se typ um...nu kommer jag inte på någon kändis som skulle gå på café opera på en söndag, men skit samma... jag blev iallafall lite nyfiken och försökte utan att röja min täckmantel (en riktig stockholmare som inte bryr sig om kändisar, för det är vardagsmat, och det är ju såååå töntigt att tycka att det är häftigt att se en kändis, för det gör vi varje dag) se vem som gick ut ur limousinen.

En människa i svarta kläder gick ut för att titta in på stället, jag insåg rätt snabbt att det var chauffören. Och det tog ungefär 5 sekunder sedan åkte limousinen därifrån. Mitt hjärta började bulta i normal takt igen. Ingen kändis denna gången i stockholm heller. Det närmsta kändis jag har kommit var när jag såg ryggen på Jonas Gardell på sturehof när vi förkrökade inför personalfesten på mysingen förra året. Håll i hatten. ( Och ja, jag tog ett pinsamt turist kort på angelica när hon poserar, bara halva angelica syns, andra halvan är jonas gardells rygg på, ungefär 20 meter bort, och ja, jag mms:ade bilden till min mamma och skrev "JONAS GARDELL!!!!!".... )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar