lördag 30 maj 2009

Uppdatering med bilder

Så jag har ju varit lite dålig på att skriva. Det går i vågor det där. Men jag förklarar med bilder vad som har hänt den senaste tiden istället! Jag följde med Malin när hon tatuerade sig, och jag har bestämt mig för att jag också ska skaffa en tatuering, vad och vart har jag inte bestämt mig än. Det är ett framtida mål, men det kommer komma!

6.5 timmar satt vi i studion. Tog med oss matsäck och hade en heldag där inne. Det var trevligt faktiskt. Och slutresultatet blev ju bättre än väntat. Nu är den ju självklart inte klar än, men den är ju iaf på väldigt god väg! :)


jag tog detta kortet samma dag som jag flyttade ut ur mitt kära bågen! Jag tyckte liksom den passade så bra till min sinnesstämning just då. Det var jätte varmt, men ändå jätte kallt, och det var soligt men molnigt, super skumt väder. Och det var väl ungefär så det kändes att flytta. Lite blandade känslor, jätte roligt, men sorgligt, super roligt, men ändå skrämmande. Som ni ser så står huset snett, det tog mig säkert 1 år att märka att det var snett, så det var ungefär samtidigt när jag skulle flytta ut, det var ju tur.


Jag och Mia min cherry-kollega har fått för oss att vi ska hitta det perfekta mönstret. Innan man börjar ett pass lägger man upp ett mönster med korten eller markerna på bordet. Sen mms:ar vi mönstret till varandra, och kollar sedan om kvällen har gått bra eller dåligt. Vi ska hitta det ultimata mönstret som leder oss till 100% vinst varje gång!!



Idag har jag och Magnus varit ute i wadköping och solat. det var någon slags gratiskonsert där också så vi slog oss ned på ett stort gräsplan vid lite buskar och hade med oss elsa, Hon gick omkring där och jagade fåglar och flugor och hon hade verkligen jätte roligt. Det gick superbra att ta med henne dit, för hon satt så still i korgen hela cykelturen. Efter en stund blev hon lite modigare och tog ut tassarna över korgen och stod lite halvt upp och försökte fånga flugorna i luften. Det var nog det roligaste Elsa gjort på länge.

Sådär... Det var en liten uppdatering :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar