tisdag 15 maj 2012

Närmare 30 än 20

Hej käraste Blogg.
Vi ses inte så ofta du och jag men när vi gör det är det som aldrig förr :) Jag glömmer av dig ibland, du finns inte bland mina bokmärken, du känns så långt borta även fast du alltid är med mig. Jag har varit från dig för länge för att automatiskt tänka på dig, men jag försöker. Jag lovar att jag inte har glömt dig i alla fall, kära vän. Ibland känns det så när någonting händer och jag direkt tänker “Åh det måste jag blogga om” men sen stannar det vid det. Jag har liksom inte inne i rutinen att skriva ner saker längre, det har kommit så mycket mellan, livet kan man väl säga. Livet har kommit ikapp mig, och på ett sätt är det skönt. Tänk vad härligt att jag kan hitta på saker utan att behöva känna att jag måste berätta det för någon hela tiden. Att det inte är meningslöst att göra saker när man “ändå inte kan blogga om det”, folk riktigt djupt i bloggträsket förstår vad jag menar. Skönt att klättra ur den djupaste delen, jag trivs bäst att vada lite på det grunda :)

Det som har hänt sedan senast är att jag är nämre 30 än 20, jag har nämligen fyllt 26 år nu. Jag fick underbara presenter på min födelsedag och jag är mycket nöjd, mycket mycket mycket nöjd. Jag ska visa presenterna sedan men har inte kunnat ta kort på dem än. Av mina föräldrar fick jag en cykel så jag äntligen kan börja cykla igen! Jag har fått snott Magnus cykel i ett år nu så fort jag ska jobba, känns skönt och fritt att ha en egen. Av min syster fick jag boxnings mitsar så jag och Magnus kan boxas lite hemma, sen fick jag “spisa ribb” assiett och en bo borgströms vas till min samling. Den måste jag visa igen förresten, den har vuxit till hela 18 vaser nu!! Love. Av Magnus fick jag en weekend och rosor och middag vilket vi njöt av på en restaurang som heter “Indigo” här i Örebro, tapas, supergott!

Det har hänt väldigt mycket mer faktiskt, jag tänkte sätta mig och skriva en liten lista så jag sedan kan bocka av och uppdatera bloggen på vad som hänt här hemma. Mest för min egen skull. Jag känner ändå mig själv och vet mina begränsningar, om 1 år har jag glömt det mesta och bloggen har alltid varit ett hjälpmedel för mig att komma ihåg vad jag egentligen gör med mitt liv. Hörs senare.
ikväll ska jag på mitt första Viktväktar möte på flera månader. Bestämt mig för att ta tag i det hela igen, det har blivit för många tenta-kilon kan jag säga. Men idag fick jag tillbaka tentan och klarade den!! Det betyder att jag bara har denna sista (om 2 veckor) innan sommarlovet börjar. Tjoho.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar