söndag 6 maj 2012

Ny frisyr

Jag har inte varit hos frisören sedan Wille föddes. Det låter ju helt galet, men det är någonting som inte kommit som första prioritet direkt. Men nu bestämde jag mig för att gå dit eftersom denna helgen var jag lite speciell, denna helgen var jag barnledig och vi skulle ut och fira. Det hela slutade i en ordentlig utväxt och kalaset gick på 2200 kr. Tänk att det kan vara så sjukt dyrt att klippa och färga slingor. Betalar man 2200 kr så vill man inte ha 2 cm lång utväxt.
Jag gick tillbaka och “klagade” även fast jag egentligen var nöjd med frisören var jag inte nöjd med varken klippning, färg eller utväxt. Det var en stor förändring och jag är inte så mycket för förändringar. Men hon fixade till slingorna och idag när jag tvättat och vant mig vid frisyren lite mer så är jag supernöjd! Jag ska bara fixa slingorna en gång till för att färgen ska bli bra. Känner mig lite orange.

Dummar mig i frisörstolen. Fick ändå sitta där sammanlagt 4 timmar. Någonting behövde man ju skoja med.

EDIT: Tillägg som jag skriver nu den 12/10-12 alltså nästan ett halvår efter. Utväxten sitter kvar även fast jag slingat håret flera gånger till. Fruktansvärt stark och rak utväxt som aldrig riktigt såg normalt ut. Väldigt tråkigt. Det kostade ändå 2200 kr vilket är galna pengar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar