måndag 23 november 2009

Uppdatering över veckan

Först ett stooooort grattis till Rosmari som har fått barn denna veckan! Den 17 fick hon en liten flicka som heter Astrid och är hur söt som helst! Jag längtar tills jag kan åka hem och hälsa på henne!!

Det har inte hänt så mycket denna veckan, jag har jobbat för det mesta. Jag fick mobilen som jag demade från LG, den är värd ca 6500 kronor, och den fick jag, bara sådär, över 5 dagars arbete. Så jag är sjukt glad över att jag tog det jobbet!

Måndag: Jobbade Sannakroa 14-20.30
Tisdag: Jobbade Sannakroa 13-20.30
Onsdag: Jobbade Sannakroa 14-20.30 Strömpis 22-02.30
Torsdag: LEDIG, på kvällen så tog jag och Magnus det bara lugnt, käkade jordnötsringar och tittade på serier, det var underbart!!
Fredag: Magnus bjöd mig på restaurang, vi gick till Hellas, en grekisk restaurang som vi typ bor granne med, där åt vi mixad grilltallrik, jätte gott! På kvällen jobbade jag på Ritz.

Jag blir sjukt trött på vuxna människor som inte kan bete sig. I fredags fick jag kasta bort en kille från mitt bord, han var runt 50 år och han betedde sig som en fjortis, jag blev så arg så jag bad vakten att kasta ut honom, "varför det?" frågade vakten, och då sa jag "det är väl åldersgräns här?" ..."jag är faktiskt över 50 år" sa gubben då..."bete dig som det då" sa jag, och han verkade fatta poängen för han gick snällt därifrån då, ÄNTLIGEN. Vuxna människor som ska försöka sno pengar, och tafsa på yngre tjejer, spilla ut drinkar och allmänt vara hemska, usch!!!

Idag är det Söndag, och som vanligt blir det party efter jobbet. Men idag tog vi det lite lugnare, det var bara jag och Malin hemma hos mig, vi drack lite öl och drinkar och snackade skit. Det var supermysigt.


Imorgon ska jag och Malin och Emelie gå och se den nya twilight filmen, new moon, eller vad den heter. Det ser jag fram emot.
Sedan jobbar jag varje dag fram till Söndag. Då jag förhoppningsvis ska kunna åka hem över dagen och Fira min pappas födelsedag, och rosmaris unge!!!
Så på Söndag ses vi i Skövde!!!

1 kommentar:

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar