lördag 14 februari 2009

Alla Hjärtans Dag

Idag är kärlekens dag!! Underbart eller hur.
Eftersom jag och Magnus ska på fest ikväll bestämde vi oss för att fira alla hjärtans dag igår istället. Jag mötte Magnus på busshållplatsen 18.21 och bussen tog oss ner till stan. Vi gick till en liten mysig restaurang som hette indigo, ett spanskt tapas ställe. Skitgott!!! Vi tog en blandad tapastallrik för 2 personer och det var då olika små skålar fyllda av, kyckling, räkor, majs, champinjoner, gurka, morot, ananas, fetaost, lagrad ost, tomatsallad, tonfisk, kronärtskockor, 4 olika såser, jätte god friterad potatis,, allt med olika smaker och karaktär. Helt underbart!!

( Jag och mor min var på stan för att titta efter en present till Magnus, vi gick in i bokaffären, där ser jag boken jag bara MÅSTE ha, 1001 Coctails, sjukt fin bok! så jag sa det till mor min att jag önskade mig den sen när jag fyller år. Men det behövdes ju inte, för jag fick den av Magnus igår, som om han läst mina tankar verkligen )

Sedan tog vi bussen hem och jag gick till jobbet, jobbade på kåren idag igen, 3:dje veckan i rad, han verkar ju iaf vara nöjd med det jobbet jag gör eftersom han ringer tillbaka mig varje vecka. Det var en rätt lugn kväll, inte så mkt komplicerade drinkar direkt, så det var lite segt. Hur som helst, när jag kom hem låg Magnus och väntade i sängen min och jag tänkte lite smidigt smyga in under täcket och lägga mig då BRAAAAAAK, hela sängen faller ihop, då har ena fästet till benet gått sönder, så sängen är väääldigt ostabil just nu, vågade knappt vända sig om inatt.

Jag vaknade av en lustig känsla av att jag gjort någonting fel, och Magnus var ibara borta ngenstans, så jag blev skitnervös, jag hade nog drömt någonting konstigt innan. Men efter bara några minuter kom han in i lägenheten igen och i handen hade han en bukett rosor! Jag vet fortfarande inte vad jag gjort för att förtjäna dig Magnus. Och Magnus du är verkligen romantisk, fattar inte hur du kan säga att du inte är det! Hur som helst så blev omställningen från att jag typ trott att han lämnat mig (på grund av den konstiga drömmen jag hade) till att jag fick en bukett rosor för mycket, jag blev akutillamående och jag var tyvärr tvungen att kasta ut min prins, haha. Men aja, det finns iaf 1 romantiker bland oss.

1 kommentar:

  1. indigo är kanske örebros mysigaste, godaste och härligaste restaurang :) dit ska vi gå och äta vi med! men först ska jag längta tills det blir freeedag och imorgon :) puss!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar