tisdag 3 februari 2009

Jag skriver mina egna låtar, syr mina egna kläder

Här kommer en liten summering av helgen. Liten och liten.

Det första påståendet var i alla fall sant. När jag kom hem från Skövde i Fredags låg min gitarr på sängen. Min gitarr som inte har haft strängar på över 6 månader. Jag blev väldigt fundersam, varför min gitarr som stått längst inne i hörnet oanvänd sedan innan sommaren låg på min säng så jag öppnade fodralet och på min kära gitarr låg där en lapp. "Nu har du ingen anledning att inte spela för mig längre" Min kära pojkvän har under tiden jag varit borta köpt strängar och sett till så min gitarr blivit hel igen. Jag förstår ninte vad jag har gjort för att förtjäna denna underbara man!! Han hittar alltid nya sätt att få mig helt chockad över hur jävla underbar han är. Aja nog snackat om det.

Hur som helst. Jag gick och lade mig inatt, hade lite svårt att sova, men ingenting jag längre mår dåligt över. Jag ligger mest och myser nu på nätterna. Men jag råkade plötsligt få inspiration. Jag skrev 2 låtar. Jag har inte skrivit någonting sedan innan sommaren. Men nu skrev jag 2 låtar. Utan gitarren, för den är hos Magnus eftersom vi hade lite trubadurkväll där i Fredags. Jag längtar tills jag får hitta melodin till mina låtar, det ska bli spännande, jag tror de kan bli riktigt bra!

Hur som helst så är projektet med inspelningen igång igen. Jag har hittat en fantastisk sångare och han är sjuuuukt bra på Gitarr. Han sjöng och spelade gitarr på förfesten i Fredags och jag satt där och var helt flabbergasted eller vad det heter på engelska. Så jag frågade honom om han var intresserad av att joina mig och Mange på vårt lilla projekt och det var han. Malin som tidigare skulle sjunga verkar ju inte vara så kontaktbar längre, och jag orkar helt enkelt inte ens försöka då det verkar vara ett omöjligt projekt. Jag är i alla fall riktigt glatt överraskad över att Gustav visade sig vara så jävla duktig plus att han verkar intresserad. Studion är redan fixad så nu är det bara till att skriva några fler låtar, pula lite på melodin och repa lite sen är det bara att spela in. Någonting kommer säkert skita sig, men jag tänker må bra av detta tills det gör det! :)

I helgen har jag även hunnit åka på en kryssning med mitt jobb. Eller ja, konferens heter det. Någonting med att man kan dra av någonting på skatten eller vad tusan det är, så kallar man det konferens med personalmöten, men det hela går bara ut på att ja, festa och ha roligt. Och det hade vi!

Nu ska jag iaf sova. Nu är jag trött i huvudet! Tack igen Magnus för gitarren. Jag har sån tur som har dig!

1 kommentar:

  1. blir lite ledsen! jag vill mer än allt att vi ska genomföra det projektet som vi pratat om länge nu, i flera år. bara vi skulle styra upp det på riktigt. jag gjorde en kraftansträngning och det sket sig. jag vet att du gjort flera och att det skitit sig. but hey, jag villvillvill. förstår dock om ni kör med gustav. ville bara skriva att jag vill detta väldigt mycket. så mycket att jag skulle vilja att vi kunde göra det NU! men men.. har tåget gått så har det. puss!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar