torsdag 19 februari 2009

Klassfoto


Satt och kollade genom lite bilder och hittade denna gamla klassikern. Jag måste ju då passa på att skriva lite om de underbara människorna på bilden. Alltså, vad var det med vår klass? Moa, Sofie, Tomas, (han killen på mitten raden längst till höger som jag inte minns vad han heter) Lisa, Emmelie, Rikard, Erik, Malin, Alex och Carro....Vad arga ni ser ut?! Och det ser ut som Hanna ska börja lipa. Men ett stort plus för det "stora smajlet" på Kajsa kära kajsa, att hon ens klarade av att försöka le efter våra år med henne. När jag var hemma i skövde sist så tittade jag på vår kära bieldefelt (hur nu det stavades?) film, då kajsa var så söt som spelade in vår resa, fast hon glömde sätta på ljudknappen, så det är 30 minuter av utflykter, utan ljud. Med härliga bilder på när alex snubblar efter vattenrutchbanan, när tönten försöker härma mario som klänger sig upp på handtagen vid det stora stupet men inte lyckas lika bra, när Erik går upp längs en lång uppförsbacke och det ser ut som han försöker dölja något slags stånd i byxan under hela tiden, och när hela svenska klassen sjunger Ted gärdestads- jag vill ha en egen måne för den tyska klassen (detta också utan ljud) mycket rolig film. Jag kan kopiera om någon är intresserad.

Ja det var väl allt för mig...Nu ska jag sova.

8 kommentarer:

  1. jag förstår inte att den filmen inte vunnit några pris. ett sant mästerverk! :D

    SvaraRadera
  2. mycket an du säga men kajsa var inte söt... inte under några omständigheter.. hon var floskel..

    SvaraRadera
  3. Han heter Michell Saliba!!
    Men Erika man får inte mobba en bild som man inte ens är med på :P

    SvaraRadera
  4. hahaha självklart är det Carro som kommer ihåg vad han heter, med efternamn också, helt sjukt, kvinnan har ju stört minne! Och nej jag vet, jag var inte med på bilden, jag låg och sov, eller var sjuk..som vanligt. OCh rosmari, floskel?? hahaha

    SvaraRadera
  5. jag visste också vad han hette. så jävla svårt är det inte att komma ihåg :D

    SvaraRadera
  6. Jo...verkligen...skulle aldrig ens komma ihåg hans förnamn och ni kan tom efternamnet, det är bara stört enligt mig :)

    SvaraRadera
  7. och just ja...jag skulle aldrig ens komma ihåg att han gick i vår klass, jag tror inte jag pratade med människan 1 enda gång.

    SvaraRadera
  8. Stor skräll att du inte minns Erika, stor skräll...

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar