torsdag 9 april 2009

jag får väl helt enkelt erkänna

Jag klarar mig inte
Jag jobbar nästan varje helg både fredag och lördagar...jag jobbar även vissa onsdagar och torsdagar. Men ändå får jag en lön som jag inte ens kan betala min hyra på. Nu har jag även börjat jobba ett dagjobb som säljare, det är endast provisionsbaserad lön, så pressen och stressen är enorm, men jag gör faktisk ett jävligt bra jobb, och det kommer jag få njuta av senare. Men vägen dit är lång. det är inte förrän 25 maj jag får den lönen. Jag har knappt ätit någonting nu på 3 dagar, och det jag har ätit innan har Magnus typ betalat åt mig. Den ängeln lagar underbar mat som han bjuder på så ofta han kan, utan honom skulle jag gå under.

Och idag var det sista droppen
Idag skulle jag egentligen åkt hem till skövde, jag skulle åka med jens så därav ingen utgift. Men eftersom jag skulle jobba på cherry ikväll kunde jag inte detta, så jag får istället köpa tågbiljett imorgon, för pengar jag inte har. Jag har just nu 7 kronor kvar på mitt konto, som jag ska leva på i 20 dagar. Nu, 40 minuter innan mitt pass börjar så får jag reda på att det är stängt...och det får jag reda på av ren tur, jag ringer en person som jobbar där som säger "men det är stängt idag" ingen har sagt någonting till mig, jag hade lika gärna kunnat åkt ner och stått där som ett fån. Jag jobbade endast för jag verkligen behöver den lönen, annars hade jag lika gärna kunnat åka hem till skövde och ätit och myst med min familj. men istället sitter jag här, i min lägenhet, och har inte ens ett knäckebröd att tugga på, och iställe får jag slänga ut pengar som jag inte har på en tågbiljett imorgon.

Jag stannade här för att tjäna pengar, men jag har istället gått minus.
och jag är så fruktansvärt frustrerad och har helt slut på energi!
De senaste 2 dagarna har jag ätit 2 mackor och 1 korv...jag åkte ända till IKEA för att korven kostar 5 kronor där, det var det jag hade kvar i min plånbok. Idag bjöd Magnus mig på mat på stan, det var en gudagåva.

Jag ber om ursäkt för ett väldigt agressivt inlägg, och att jag låter så jävla patetisk och som att jag tycker så synd om mig själv, men jaa...jag tycker jävligt synd om mig själv, men det är jag själv som har satt mig i denna knipa, och därför vill jag klara av att ta hand om mig själv också, men jag är så jävla trött, jag har ingen energi, och jag vill bara kunna leva normalt igen! Jag vill inte att mina föräldrar ska behöva betala min hyra, jag vill inte att min pojkvän ska behöva betala min mat! Jag vill klara mig själv!! FAN

Men tack mor&far och Magnus för allt ni gjort, jag hade verkligen inte klarat mig utan er, och det är det som gör mest ont.

2 kommentarer:

  1. fy, vad jobbigt.. så illa har jag aldrig haft det, men närapå vissa månader.
    säg till nästa gång det kniper och magnus inte kan laga mat så får du komma hem till mig på mat!!!

    SvaraRadera
  2. jag är här för dig och du får komma hit och äta middagar med oss närhelst du vill! pussss.

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar