måndag 6 april 2009

Lång uppdatering med bilder










Såååå...

Nu skriver jag igen, jag är dålig med bloggande nu för tin.
Så det första april har kommit och gått men jag blev faktiskt inte lurad och jag lurade ingen heller. tråkigt fakiskt, jag tror det är första året på länge jag inte går på ett skämt, annars brukar jag alltid ha missat att det är första april och naiv som jag kanske är ibland går på allt hur lätt som helst.
Hur som helst, det som har hänt är att det var tjällossning i helgen, skitroligt!! 250 studenter samlades och festade. Men här kommer iaf en summering av vad som hänt sedan sist.

Torsdag:
Min första dag som säljare. Chefen kom hit till örebro och vi åkte runt och han visade mig hur man bete sig för att lyckas i säljvärlden. Vi sålde faktiskt en hel del, så jag var nöjd. Det var faktiskt roligt. Psykskt och fysiskt krävande, men rätt roligt.
På kvällen var det FÖRlossning på publicum, så jag och magnus drack lite rödvin och myste. Jag gick hem redan vid 23 för jag ville upp tidigt på Fredagen och prova på att sälja lite.

Fredag:
Jag gick på 2 kundbesök, men det ledde inte till någonting, bara 1 nytt möte. Men jag tycker fortfarande detta jobbet verkar spännande. Sedan var det vinbrännboll tillsammans med 250 andra studenter. Magnus hade gjort typ 300 (!!!) liter vin, tillsammans med några andra, så vi hade ju vin tillräckligt iaf. Efter vinbrännbollen var det förfest och sedan var det kåren som gällde. Även idag gick jag hem redan vid 23, för jag var sjukt trött.

Lördag:
Jag hade nog den roligaste dagen ever sedan jag flyttade hit till Örebro. Hela dagen var bara perfekt! Dagen började med en brunch på kåren. Sedan gick jag till bärseback och tog ett ölmärke (3 öl på 15 minuter) det var inga problem, jag var ju nykter innan, så jag märke ju ine ens av ölen, blev bara full i magen. Efter det flyttade vi ut massa soffor utanför bärseback och satt i solen och solade och drack lite öl åt glass och bara hade det mysigt. Underbart väder, brände mig lite på näsan och kinderna, men inte farligt. Sedan gick alla bort till rondellen utanför min lägenhet och där fanns även 2 stora högtalarsystem som sprängde ut musik. Vi dansade och bara satt där i rondellen, ungefär 100 personer, det var ett jäkla drag! Bilarna som åkte förbi undrade ju väldigt mycket vad som var på G när det står 100 studenter i en rondell och dansar, men vi fick mycket positiv respons, vissa bilar åke runt rondellen flera flera varv och tutade och vinkade. Efter detta var det sittning på Kraka, med god mat och roliga spex. Sedan var det jätte rolig efterfest på publicum. Helt enkelt, hela kvällen var fabulös. Jag och Magnus firade 6 månader idag också. Så de gjorde kvällen lite mer speciell :)

Söndag:
Mysdag med Magnus. Vi fick nys om en lägenhet som ligger i samma hus som Emmelie bor i. Så vi är väldig spända med hur det går. Det är långt ifrån säkert att vi ens får komma och titta på lägenheten än, så jag tänker inte hoppas på för mycket.

Måndag:
Första rikiga dagen med säljjobbet, jag var på 15 besök, och fick bara iväg 1 order. Det är tufft i början, men chefen var glad på mig, det är inte konstigt att inte få sålt något försa dagen eller första veckan, så han var stolt över mig att jag sålde, men jag är besviken för jag hade en order på hur mycket pengar som helst, och precis när hon skulle skriva på, kom hennes kollega ner och sade att hon hade hittat massa grejer på vinden så de ine behövde allt hon skulle köpa, så hon skulle höra av sig igen på torsdag. Hoppas hon insåg att grejerna på vinden var för gamla så hon måse köpa mina ändå :)

En "liten" uppdatering var det där ja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar