söndag 26 april 2009

Planering & Personalfest

Det som händer precis nu är det mysigaste som finns.
Jag och Magnus vet att vi snart kommer flytta tillsammans. När man innan har sagt "en sån ska vi ha till vår lägenhet sen" har det ändå känts så långt bort, men nu kan man säga det, och se det framför sig, och veta att det snart är så! Vi kommer snart bo tillsammans och jag kan inte tänka mig någon bättre person att flytta tillsammans med. Jag längtar så det känns som jag ska dö.
Så nu har vi gått igenom hemsida efter hemsida med inredning och suttit och planerat vilka färger och sånt vi vill ha, lampor, soffor och liknande... Jag är spänd på att se slutresultatet, Magnus har verkligen känsla för sånt där så jag tror vi kommer få det jätte fint.

Ikväll är det personalfest. Vi är 20 flickor och 4 pojkar på cherry Casino. Jag har jobbat på cherry i Örebro sammanlagt 1.5 år nu, men jag har aldrig sett någon av pojkarna. Det är väldigt skumt. De har aldrig varit med på någon av festerna, och jag har aldrig jobbat med dom. Vet inte riktigt varför. Men vi får se om jag får träffa någon av dom ikväll. Resten av kollegorna har jag ju iaf både jobbat och träffat flera gånger. Men de känner sig kanske lite utanför i tjejgänget. Vi kommer iaf gå till björnstugan, och där har de inte cherry, utan ett annat spelföretag. Så ikväll vet jag ett spelföretag som inte kommer gå plus iaf, för nu kommer 20 cherry flickor och spränger banken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar