måndag 22 mars 2010

Mysig Helg

Denna helgen har varit mysig. Jag har varit helt ledig, och detta händer ju aldrig i vanliga fall. Jag skulle egentligen inte varit ledig, men jag fick ledigt (!!!!) vilket heller aldrig händer i vanliga fall.

Min mor var här i lördags, vi var på IKEA och på Gallerian och shoppade lite, det var mysigt att bli lite bortskämd av mammsen! Sedan åkte vi hem till mig och där stod Magnus i köket och lagade mat. Smördegsinbakad lax med pressad potatis och citronsås, till det drack vi ett alhoholfritt vin, som smakade rumpa... men maten var god. Till Efterrätt hade Magnus bakat Rabarberpaj, han är så huslig.

På kvällen var det tjejkväll hemma hos en öl, så där var vi några tjejer och det blev bland annat allsång av dover-calais, det blev komplimangsrunda, och själklart Magnus Uggla meadly.

Söndagen tillbringades från början liggandes i soffan uttråkad funderades på vad man skulle göra under dagen. När plötslgt telefonen vibrerar och säger till mig "Erika är du på väg eller?" då slår det mig. Jag ska ju på fest, det hade jag totalt glömt!!! Inflyttningsfest hos Emelie och pang så var jag iväg, bara 3 timmar försenad, det är ju inget. Men jag var iaf där 2 timmar innan de andra så jag hann hjälpa till lite iaf.


Denna helgen har varit mysig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar