torsdag 17 juni 2010

Förr

Jag har vänner här i Örebro. Vänner som super. Jag förstår dom. Jag skulle också varit ute och supit om det inte vart för att mitt liv tagit en total vändning. Enligt mig på en positivt sätt.
Jag pratade med en av mina vänner idag, vi råkade halka in på ämnet lösa förbindelser, om ni förstår vad jag menar. Vi pratade om detta och jag nämde att det hade väl hänt, då säger hon "åååhh, jag har glömt att du varit rolig". I Söndags var det personalfest på Strömpis. Jag gick inte dit. Jag gick ut och åt på restaurang med Magnus. Vi tar alla tillfällen vi kan att göra saker, bara jag och han nu. Vi kommer inte få de möjligheterna sen, det vet vi om. Jag är fortfarande samma Erika. Det är bara det att jag inte värdesätter mina kvällar i mängden alkohol jag får i mig, och det jag mest ser fram emot är inte nästa stora fest. Jag är fortfarande samma Erika, bara det att jag ska bli Mamma, det är för stort för att bara låta passeras, och låtsas som inget. Jag är fortfarande Erika, bara en helt olik version av den gamla.

Take it or leave it

9 kommentarer:

  1. det är värt varenda droppa alkohol i resten av livet om det ska vara så...

    SvaraRadera
  2. Du är världens bästa Erika. Det vet väl jag :)
    / S

    SvaraRadera
  3. jag tycker att du verkar vara en fantastisk version av dig själv numera :D

    SvaraRadera
  4. Men va fan, jag kan nästan känna mig lite sorglig ibland som fortfarande värdesätter alkohol och fest :P Jag håller med Emma ;)

    SvaraRadera
  5. haha, men hur sorglig är inte jag då som varker festar eller är gravid? :D

    SvaraRadera
  6. Men Carro det ska du inte må dåligt över ju. Det är normalt. Du är student. Det är nu du med gott samvete kan värdesätta det, ung singel student!! Emma du har ett förhållande att skylla på så du behöver inte känna dig sorglig!:)

    SvaraRadera
  7. nej, jag känner mig inte det minsta sorglig. jag menade bara att om carro tyckte hon var sorglig, så vad skulle inte jag då vara om nån av oss var sorgliga

    men så är ju inte fallet :D

    SvaraRadera
  8. Nej men nej, alltså så allvarligt är det inte :P jag gillar mitt liv väldigt mycket :D

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar