fredag 18 juni 2010

Idag flyttar vi

Idag flyttar vi till vår kära trea. Jag hoppas för allt i världen att vi kommer trivas där!!
Det enda som oroar oss lite är att lägenheten ligger precis vid Örebros största genomfart typ, så vi har sovrummet preciiiis mot den stora vägen. Men annars är ju allt så bra!

Det som känns dumt är att jag inte kan göra ett skit just nu. Köket är städat, toaletten är städad, allt är städat, förutom lister, golv och element typ. Men det är fortfarande grejer som står överallt. Killarna är med första lasset i vår nya lägenhet, och här sitter jag, vid datorn, och känner mig dum. Innan stod jag och pekade lite "den kan ni ta" "dom här kan ni ta" sen satte jag mig ner och pekade lite. Men detta är väl enda gången man kan gå igenom en flytt utan att bära och inte behöva ha dåligt samvete antar jag. Men det har jag ändå!

8 kommentarer:

  1. haha, jag vet hur det känns! när vi flyttade ur fredriks förra lägenhet till denna, så hade jag kikhosta och fick bära 7 soffkuddar. på en hel dag typ.

    det kändes ju jävligt hjälpsamt :D

    du kan väl skylla på att du sitter och planerar i huvudet för hur ni på ett smart och smidigt sätt ska packa upp lådorna i nya lägenheten sen? organisering är ju a och o i en flytt... eller nåt :D

    SvaraRadera
  2. Fan vad smart du är ibland Emma. Skrämmande smart. Det ju klart att jag sitter och planerar lådornas upppackning. Det börjar jag med NU! :)

    SvaraRadera
  3. jag bjuder på den! gör gärna en liten skiss också och visa upp. och rita lite bläckstreck på händerna och knyckla ihop lite papper så det ser ut som du varit inne i riktigt djupa funderingar!

    SvaraRadera
  4. Hahaha har du gjort detta förr eller?:) Väldigt uttänkt. Haha

    SvaraRadera
  5. haha nej tyvärr, jag bara spekulerar fritt :D

    SvaraRadera
  6. hallå hallå? hur går flytten? vi vill ha uppdatering! :)

    SvaraRadera
  7. Jag har inget internet än. Får den 5 juli så då blir det uppdateringar:)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar