måndag 14 juni 2010

Om ni undrar

Om ni undrar så är min mobil, mitt simkort, eller mitt nät muppat. För jag kan varken ringa, smsa eller ta emot samtal eller få sms vissa perioder. Det har hållt på under veckan nu. Jag ska flytta på Fredag och har massa viktiga samtal att ringa. Detta är så frustrerande!! Men ringer ni och min mobil är avstängd, så är den inte det. Fortsätt att ringa. Det är bara att nätet ligger för tillfället nere. Det kan ligga nere i 1 sekund-1 timme. Försök igen.

5 kommentarer:

  1. Va har du för operatör? Om du har telia så tycker jag att du ska ringa deras kundtjänst, det jobbar en sjukt trevlig tjej där nuförtiden ;)

    SvaraRadera
  2. fast nu har jag ju ringt tre gånger och det har fungerat varje gång, men slyna som du är ringer du ju inte upp. fuckhead

    SvaraRadera
  3. Carro: Problemet är att jag inte kan ringa någon kundtjänst:) Men nej jag har inte telia, jag har telenor. Och jag fick hjälp genom deras kundservice-chatt. De skickar ut ett nytt sim-kort och hoppas att det ska funka bättre.

    Rosmari: Dina samtal har inte kommit fram till mig. Jag får ett sms efteråt där det står att jag har missat dina samtal.

    SvaraRadera
  4. ja men Rosa då kanske du också kan börja ringa upp folk. har fan ringt i tre dar jag ger upp nu.

    SvaraRadera
  5. men jag hinner ju fan aldrig, ALLTID när jag ska ringa så händer något, ska försöka ringa imöra!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar