torsdag 3 juni 2010

Härlig sommardag

En sak jag kommer sakna med vår lägenhet är att man bara behöver ta trappan ner och gå ut på gatan så är man mitt inne i stan. Det har sina fördelar! Idag var det marknad på stan, och jag och Magnus passade på att gå ner och ta oss några varv. Det enda jag köpte var brända mandlar och en Donut. Riktigt moffande.


Sedan gick vi och åt mat på wasakonditorit. Det var riktigt gott!!



Sen gick vi förbi slottet, och ännu en gång häpnas jag över hur vackert jag tycker slottet i Örebro är. Det reser sig där i mitten av stan, så himla ståtligt. Jag gillar det!

Efter detta gick vi bort till stadsparken och hade med oss en filt och en kortlek, vi köpte med oss jordgubbar och satt i solen och bara myste. Det var fint att äntligen få lite färg på magen, den är vitare än snö.

4 kommentarer:

  1. alltså den sista bilden känner jag nästan erotisk? det känns konstigt att du sitter så naken, sensuell och jag vill till och med sträcka mig till sexuell, mitt inne i staden?

    SvaraRadera
  2. Hahaha. Det där var en väldigt söt kommentar. Sensuell är det sista jag känner mig, blekfet och äcklig, haha. Men nej det är inte mitt inne i staden. Det är i en stadspark, dit åker folk och solar :) Som du ser bakom oss i bild. Och jag har faktiskt bikini på mig:)

    SvaraRadera
  3. hahaha jag tycker den är... nej det är sexuellt. Du bara lyser, Magnus kom nära mig och mitt sköte. så känner jag. fy snuskhummer! du ska bli mamma!

    SvaraRadera
  4. Hahahaha. Jag tar det som en komplimang:) Fy fan vad ickesexuell jag känner mig!=)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar