lördag 31 januari 2009

bartender


Sådär.
Nu var det jobbiga över.
Jag var faktiskt skitnervös innan mitt pass i baren, det var ändå 6 månader sedan jag jobbade och jag har ju faktiskt bara jobbat i bar i ca 3 månader och det mesta som gick var GT och Dry Martini. Så självklart var jag lite extra nervös inför detta pass för jag visste att det säkert skulle bli stort tryck. Iofs trodde jag att jag skulle få stå i ölbaren där det endast serveras öl eftersom jag var ny, men så blev inte fallet. Jag hade hand om ena sidan av den största baren ensam och jag skötte det fan bra! Det gick mycket bättre än förväntat och de var bara 1 drink som jag inte kom ihåg hur den var och tjejen som beställde den visste inte heller vad det var i den, så jag gjorde en sex on the beach till henne istället och hon blev nöjd. Det var så jävla roligt och jag vill jobba igen igen igen igen. Jag älskar att vara dealer, det är någonting jag alltid kommer komma tillbaka till. Men bartender är ju bara sååå roligt!!

torsdag 29 januari 2009

Roligt sammanträffande

Alltså nu mår jag nästan dåligt av det här inlägget eftersom siffran 100 är faktiskt så jämn och fin. Jag gillar när det är jämnt. Som om jag ska höja på TV:n exempelvis, då höjer jag, eller sänker, alltid så det blir jämnt. Det kan inte bli 28...då måste jag höja 2 till 30 eller sänka 3 till 25. Annars mår jag skitdåligt. Det är ju väldigt konstigt. Så ja, detta inlägget får mig faktiskt att må lite dåligt inombords. Men i alla fall, det jag skulle sysselsätta mig med idag var att hitta schemat för Januari månad så jag kan ringa till någon i cherry och försöka få ledigt för jag ska på 25 års fest på kåren och precis när jag lyckats få ledigt vilket brukar vara fullt omöjligt så ringer telefonen. Då är det personalansvarig på kåren som ringer och vill att jag ska jobba där imorgon. haha. Här går jag omkring och söker jobb, och helt plötsligt ringer dom från ett ställe jag sökte jobb på för typ 6 månader sedan, nu hade de hittat min ansökan och så hade det kört ihop sig lite. Så nu kan jag tom tjäna pengar på 25-års festen, för det är jag som kommer servera deras drinkar.
Både roligt och tråkigt. Men cash är alltid cash.

onsdag 28 januari 2009

Jag vill ha en hund!!

Detta är mitt inlägg nr 100. Så um, grattis till min blogg för att ha överlevt så länge.
På tal om hund, guuud vad jag vill ha hund. Mitt nästa husdjur kommer lätt att bli en liten sötis hund. Det kommer ju dröja iofs, några år. Men jag ska ha en hund, det bara är så!

Titta på denna sötisen

tisdag 27 januari 2009

Blödig

Jag Älskar dig Magnus
och Ja rose-Marie..jag är blödig
för jag har hittat mitt allt

Kvällen blev såhär

Ja, vi gjorde Skövde på en måndag. Eller ja.
Vi åkte ner till stan, Martin var så söt som skjutsade oss.
Vi kom till krikelin och dom hade faktiskt öppet, det var jag lisa rosmari och 2 andra pojkar där. Vi spelade lite Black Jack och drack 1 öl, sen gick vi hem.
Det finns inte så mycket mer att säga om det :)
Imorgon ska jag fika med sofie och Fira min farmors födelsedag, på Onsdag ska jag festa lite med Martin sedan på Torsdag åker jag hem till min kära Magnus.
Du ska bara veta Magnus va mycket jag tycker om dig.

måndag 26 januari 2009

Förfest i sängen på nässelvägen

Här sitter vi. Tre tjejer och dricker B52 fast med helt fel ingredienser.
Rosmari skulle inte dricka, jag och Lisa skulle dela på en flaska vin och sen skulle vi avsluta kvällen vid 22. Men, Anders kom hit med sprit och kläder till rosmari och Lisa så nu har vi shottat lite och sett till så vi är respektabla och kan gå ut. Så nu ska vi göra Skövde på en Måndag. Det kan ju bli intressant.

Jag skriver mer inatt

och Ps. Magnus jag saknar dig så mycket, så mycket så mycket!!!!

Utmaning

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

So here we go:

1. Jag har världens sämsta morgonhumör, den som väcker mig när jag inte vill bli väckt svävar i fara.

2. Jag överdriver gärna saker till det extrema

3. Jag ser veckodagarna i färger,Fredag är exempelvis Blå, Lördag är röd, söndag är gul, osv, det har jag gjort sedan jag var liten.

4. Jag är väldigt stökig av mig, slarvig, yr och har allmänt dåligt ordningssinne.

5. Jag snusar

6. Jag har fruktansvärt dåligt lokalsinne, släpp mig lös på IKEA eller ullared själv och jag skulle aldrig hitta ut. Nu har de iofs målat stora pilar på golven på IKEA, det uppskattas.

7. Varje gång innan jag öppnar mitt bord inför ett blackjack pass måste jag dela upp de 6 kortlekarna i små högar, 12 kort i varje hög vilket blir 26 högar och sedan lägga dom i ett speciellt mönster, annars tror jag att jag kommer gå back.

8. Jag är väldigt duktig på att göra illa mig på ett eller annat sätt.

JAG UTMANAR
Emma, Carro, Rose-Marie Dildo, Magnus, Lotta, Sofie

det är bara deras bloggar jag läser så jag vet inte riktigt vilka mer jag ska utmana :)

söndag 25 januari 2009

Skövde


Då var man hemma igen. Vad härligt det känns faktiskt. Det enda som fattas är Magnus, men någon måste ju ta hand om Elsa också när man spontan åker såhär. Mor och Far kom och hälsade på mig i Örebro idag, och jag bestämde mig för att åka med dom hem för jag har ändå ingen skola nu. Kan ju lika gärna läsa hemma i Skövde. Så idag blev det mys med sex and the city filmen med mor min och imorgon blir det lunch på stan och sedan vin med flickorna på kvällen. jag ser fram emot veckan i Skövde, jag märker nu hur mycket man saknar det när man inte bor här längre. Inget ont om Örebro, det är fortfarande min favvostad men Skövde har ju ändå nått späschöl.

lördag 24 januari 2009

blackjack

Igår jobbade ja på strömpis. Det var så lite folk så vi hade bara öppet 1 bord. Vi var alltså 2 stycken på 1 bord, sedan kom även emelie till oss så vi var 3 stycken på 1 bord. Bartendern hade ingenting att göra så han servade oss med alkoholfria drinkar. Så där satt jag och åt chilinötter och drack god drink och hade riktigt mysigt med mina kollegor. Ibland är jobbet riktigt riktigt bra! Det tråkiga är ju som vanligt att man inte får vara med och festa när de andra gör det, man missar mycket på det sociala planet. När jag kom hem så väntade en uppvärmd säng. Magnus är som min egna lilla kamin, det är gött de.

Igår spelade jag och Magnus badminton, jag vann :) Men tyvärr följdes det av fruktansvärda smärtor i hela kroppen idag. Vad otränad man känner sig. Jag kunde knappt komma upp ur sängen imorse. Hur ska det gå att jobba ikväll när jag knappt kan röra min arm. pust

och på tal om Blackjack, så håller jag på att ladda ner filmen just nu, jag har inte sett den sen jag var liten så nu ser jag verkligen fram emot lite äkta svensk kvalitetsfilm.

over and out

torsdag 22 januari 2009

Fylld av tårar

Jag hade helt glömt hur Spung slutade.
Jag tror inte ens jag hade sett de sista avsnitten.
Nu är klockan halv 2 på natten och jag har sträckkollat de sista avsnitten.
Och nu gråter jag floder.
För er som inte sett spung, det är ett måste!
fy fan vilken känsla

onsdag 21 januari 2009

Haha, eftersom jag höjde dig så mkt till skyarna i mitt förra inlägg så kommer någonting för att jämna ut det hela :)

Magnus



You make me real
Strong as I feel
You make me real

Förstår inte hur jag har levt utan dig. Kan inte minnas att jag känt såhär innan. Det låter konstigt, med tanke på att jag har ett antal år förlovning på nacken, men helt seriöst, detta känns mer äkta än vad Det någonsin gjorde. Tack för att du höll om mig inatt. Tack för att du alltid håller om mig. Tack för att du tittar djupt in i mina ögon, håller om mig och säger att allt kommer bli bra. Tack för att du finns här för mig, och stöttar mig och tror på mig.

Du är min dröm, men du är också det som gör min verklighet värd att leva.

tisdag 20 januari 2009

...

Nä gud. Jag minns att man tyckte synd om honom. Men detta är ju bara för deprimerande. Jag tycker så synd om honom så det gör ont i hela min kropp. Kim kim kim, kom hit så kan jag ta hand om dig!!! Jag lever mig in kanske lite för mycket, men det är ju så äkta!!

måndag 19 januari 2009

Daniel Larsson

Alla gamla känslor kommer tillbaka, på bara några sekunder.
Nu sitter jag här och känner mig sådär tonårsförälskad igen, haha

"Nu du pelle ska jag göra dig lite confuse här, jag öppnade båda skivorna, jag tittar på dom lite, sen byter jag plats på dom lite, vad säger du nu då pelle ponken, då kommer du bli lite condfused sen när du ska lyssna å dina skivor!"

Hårda tider kräver drastiska inslag

Nu är det hårda tider för en fattig student, eller ja, nästan student. Fattig iaf.


http://www.fyndtorget.se/annons.php?id=49011

Min kära videosamling får helt enkelt ryka, förhoppningsvis. Tror inte direkt någon kommer köpa rubbet. Men kanske 1 film iaf, det är minst 10 kr.. räcker till ett paket mjölk.

Och till er som jag någon gång lånat film av, titta på annonsen och säg till mig vilken film är er, så jag inte råkar sälja den av misstag! Jag kan inte hålla koll på sånt! :)

SPUNG


Nu skiter jag nästan i byxan. Jag har varit på jakt efter Spung som en galning förrut eftersom SVT vägrar sända repriser. De förklarar att kostnaderna blir för dyra. Det släpps heller ingen DVD av säsongerna för de kostnaderna också blir för dyra pga tillstånd att använda musiken som finns i serien. Det har heller inte funnits några torrenter att ladda ner, bara några få avsnitt. Men nu, nu nu nu nu. Tack att jag aldrig ger upp! Både säsong 1 och säsong 2 fulla versioner finns att ladda ner på piratebay. Snart har jag hemma båda säsongerna och kommer sitta och skratta, gråta och vara helt till mig i några timmar. Jag kommer sträcktitta Spung and Im gonna love it!!! 30 avsnitt SPUNG here I come!!
Detta måste vara så sjukt dåligt, så det nästan blir bra. Jag kan nog lätt se mig glömma av att det är denna jag lyssna på, och gunga med lite i takten.....

och Magnus... Du får inte titta på denna. Den är bara för de andra läsarna, OK :)

Söndag

Idag har jag varit hos Magnus och spelat alfapet med han och kenneth. Magnus lagade jätte god pastacarbonara eller vad det nu heter och sedan gjorde vi semlor, dom blev utsökta! Jag vill också påpeka att jag vann på alfapet, ingen surprise där inte.

Just det!!!

Just det, jag har glömt att berätta. Jag håller på att sluta snusa!!
But hold your horses lite.
Det är ingenting jag gör över 1 dag, detta kommer ta tid, men det får det göra. Jag tänker inte stressa över det och sluta med att jag snusar mer än någonsin som sist jag försökte med vanlig onico. Men jag är på god väg iaf. Denna vecka har jag endast snusat 1 dosa, tidigare snusade jag 3 dosor. Detta för jag upptäckte den underbara onico enbär. Jag skrev ett blogginlägg för några veckor sedan om att jag fortfarande sökte ett nikotinfritt alternativ till rapé. Och nu har jag hittat det. Så snart är jag en nikotinfri qwinna!

lördag 17 januari 2009

såhär är det

För er som undrar över mitt tidigare inlägg. Så är det såhär.
Jag har under våren anmält mig till pedagogik B med didaktisk inriktigt såsom många andra i min klass gjorde, för att komma in på kursen behövde man ha 120 poäng vilket ingen av oss visste. Jag blev antagen på kursen men fick veta samma dag som registreringen att antagningen var villkorlig. Jag var tvungen att prata med en syo vilket jag gjorde, och hon förklarade att jag var tvungen att ha alla poäng innan jag kunde börja pedagogik B. Inte en chans att jag kan klara alla poäng på 1 vecka innan kursen började, och det var alldeles för sent att söka en ny kurs. Så det är bara att ta svansen mellan benen och gå hem från universitetet. Hej då Kära universitetet, nu tar det ett halvår innan vi ses igen. Nu blir det till att läsa upp de få poäng som saknas och så blir det psykologin till hösten istället. Så igår var jag runt överallt i örebro och sökte jobb eftersom jag nu inte kommer få något csn. Jag fick jobb som servitris/bartender på pitchers men jag sitter fortfarande i skiten eftersom min tjänst inte börjar förrän om 2 månader. Denna månaden kommer jag få ca 320 kr i lön. 320!!! och det ska jag betala alla räkningar samt mat för 1 månad på. Njaaaaa. Det kommer som sagt bli några jobbiga månader framöver.

torsdag 15 januari 2009

Baka kaka



Idag har varit en väldigt lugn dag. Jag har väldigt mycket att fixa och ordna känns det som. Men jag hoppas att det löser sig snabbt och mitt liv kan fortsätta. Visst kommer saker och ting vara annorlunda och jag är självklart lite nervös för hur framtiden kommer se ut. Men jag tror det löser sig. Saker löser sig alltid på ett eller annat sätt. Men nu har jag svårt att sova, många tankar i huvudet så idag har vi bakat, det kräver inte så mkt tankeverksamhet. Det var skönt. Magnus är som en sjuårig pojke som gillar smeten mer än kakan. Så söt så söt.

tisdag 13 januari 2009

Den är väck


Nu är den ett minne blott. Vi har varit med om mycket du och jag kära piercing. Men nu är du borta, borta likt en vind. Jag sörjer dig. Kanske möts vi igen, på en främmande plats, du och jag.

R.I.P
+ 090112

Im blue


Nu börjar det härliga blåmärket krypa fram. Som tur va slog jag i kindbenet så blåmärket ser bara ut som en skugga och är inte alls så farligt än. Jag hoppas att det stannar vid denna nyans och inte blir värre. Men sån tur kan man väl inte ha. Hoppas iaf inte det blir större eller sprider sig, för som sagt, nu ser det faktiskt inte värre ut än en skugga och det är bara sådär lagom svullet så man ser lite extra tjock ut, och det kan jag leva med, jag har ju faktiskt mina tänder kvar, halleluja!

måndag 12 januari 2009

Down Down the drain

Då har det hänt igen. Ni kanske minns de härliga incidenten på Martins toalett då jag föll ner och helt enkelt slog ut mina tänder på deras härliga handfat och element. Nu har det hänt igen. Men som tur va fick jag behålla mina tänder denna gången. Jag var på biblioteket och kopierade lite böcker inför tentan då jag började känna mig illamående. Jag behöver akutspy så jag springer ut till handikappstoaletten och ja, spyr helt enkelt. Sen blir det väldigt svart. Det första jag minns är att jag säger till mig själv "sluta spänn käken så mycket" det är som jag drömmer, men att jag är arg på att jag inte kan slappna av i min käke. Men det hela beror ju på att jag ligger som fastkilad mellan toaletten och det där handikappshandtaget, så det klart det spänner i käken. När jag förstått vad som hänt så ringer jag till Magnus som på bara några minuter är där och lägger mig under hans jacka för att få tillbaka värmen. Sedan hjälpte han mig att komma hem. Nu ligger jag här i sängen och försöker kurera mig, hela min kropp värker och jag har fruktansvärt ont i käken. Magnus är på biblioteket och kopierar klart det jag inte fick med, jag har sagt detta förrut, men jag kan lugnt säga det igen. Magnus är en ängel.

Foster


Emobild

Mina fina skor :)


Har man tråkigt så kan man alltid spraya sina skor i guldfärg, det kan vara roligt.

söndag 11 januari 2009

Mr Handyman


Jag har världens mest omtänksamma pojkvän. Jag har tentavecka denna veckan men jag har väldigt dåligt ljus i min lägenhet så det är svårt att plugga. Så Magnus och jag har varit och köpt en lampa till mig och nu har han hjälpt mig att montera den, jag förstår inte hur killar automatiskt vet hur man kopplar sladdar och skit. Men det var ju väldigt trevligt att sitta och titta på min karl stå utan tröja och bara vara sådär händig...mmmm...Sedan lagar han jätte god kyckling som står inne i ugnen nu och jag känner mig bara väldigt lyckligt lottad.

lördag 10 januari 2009

Myskväll


Nu sitter jag här hemma med Jens i min lilla lya och dricker bärs. Vi vet inte riktigt om vi ska vandra vidare eller inte. Jag har faktiskt varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen och för det är jag väldigt ledsen. Men aja, här kom en liten snabb uppdatering iaf. Jag och Jens har det trevligt.

måndag 5 januari 2009

Skåne i mitt hjärta


Jag har alltid älskat Skåne. Ni som känt mig länge vet att en dröm när jag var liten var att flytta till Helsingborg och starta en liten pysselbutik som skulle ha blå&vitt kakel. Men man kan ju inte få allt här i livet så just nu nöjer jag mig med en skånepåg.

söndag 4 januari 2009

Kram


Kram

Tillbaka i Örebro

Nu är jag tillbaka i mitt kära Örebro, juvelen på närkaslätta. Med en ny och vacker blogg som kära Emma har gjort till mig, mycket begåvad flicka det där. Vi firade nyår hos Emmelie, det var riktigt trevligt faktiskt. Ett litet knytkalas kan man säga, maten var underbar och stämningen på topp. Jag har börjat jobba som croupier igen, kunde inte hålla mig borta länge. Så nu är jag på full gång runt om på krogarna i Örebro igen. När jag jobbade på Pitchers igår såg jag att Nille var ute på krogen, jag skickade ett sms till han " I see you" sedan såg jag hur han tittade upp och kollade överallt, men han såg mig inte. Han vet inte att jag jobbar som croupier och han har inte sett mig sedan jag färgade håret. Så jag tänkte att jag kunde ha lite roligt med det. Vad han än gjorde kommenterade jag på sms. Det kom fram en vimmelfotograf. "Le stort nu" skrev jag. Han blev tokig eftersom han inte såg mig någonstans där inne. Tillslut skrev jag ett sms vart jag var så han kunde komma. Sedan kom hans kompis fram till bordet, och han har jag träffat flera gånger. Sedan tittar han på mig, och sedan säger han till Nille, "har du hittat henne än eller?" .... um, roos, jag sitter här! Det var lite roligt. Som ni märker har jag faktiskt ingenting att blogga om. Ikväll ska jag klippa håret på Magnus igen, hoppas att jag inte gör något fel som jag vet att jag r mycket väl kapabel till.

Over and out för denna gången