söndag 29 mars 2009

Helgen

Fredag:
Jobbade på Kåren i vanlig ordning på Fredagar. Det var lönehelg och därav riktigt mycket folk ute. När klockan var 00.30 ungefär så gick brandlarmet, och när brandlarmet går så stängs automatiskt musiken av för att alla ska höra brandlarmet...det ska därför finnas en säkring som gör så ingenting förstörs när detta händer som DJ'n måste sätta på. denna gången hade han glömt det i all stress, så när brandlarmet gick råkade det slå ut all DJ utrustning så det tog typ 1 timme för att musiken skulle komma på igen. De var tvugna att byta alla säkringar och kablar och skit hit å dit. När ingen fick dansa så gick ju alla självklart till baren så det blev ett sjuukt tryck! Man såg liksom inte framför sig vart folket slutade...det var säkert 4 rader folk som stod i baren, så rad på rad på rad kämpade man sig genom men såg inget slut på det. Det var en sköön avslappnande känsla av att höra dunket av musiken komma på igen och man kände hur trycket släppte lite och folket drog sig ut på dansgolven igen. För att jag inte skulle kvävas där i baren kom morris och satte in en stor jävla fläkt vid sidan av baren, så varje gång jag öppnade kassan så flög pengarna ur...så det tog lite extra tid att säkra pengarna innan man vågade öppna kassan ordentligt. Men den där fläkten räddade nog kvällen ändå, satan vilket tryck det var!

Sedan hände det en rätt mysig sak också, en tjej kom fram och beställde bajapäron med mjölk, just när jag hade det som mest stressigt. Så jag gjorde den inget mer med saken, men jag hade inte tid att provsmaka. Ut med drinken snabbt som tusan och tog betalt. Nästa person som kom ville ha en rosa pantern, även det en mjölkdrink, så jag köttade i med sprit och skulle sedan flänga i mjölken, men det kom ingen mjölk, men jag kände att mjölkpaketet var nästan fullt. Skumt tänkte jag, men pang plötsligt så ramlade det i en stor jäkla klump mjölk i spriten....ooops...mjölken var 1 månad gammal.. Men tjejen innan kom aldrig fram och klagade så jag antar att hon var rätt full som inte märkte att hennes drink måste smakat rumpa.

Lördag:
På kvällen blev jag bjuden på middag hos Magnus, han sörjde att Skåne blev svenskt för exakt 351 år sedan, han är dansk i sitt hjärta säger han. Så till detta speciella tillfälle åt vi skånsk äggakauga, och drack dansk öl. Till efterrätt var det hallonpaj med vaniljsås. Jag är så otroligt lycklig över att jag har skaffat mig en man som är så jääävla duktig på att laga mat och som verkligen tycker om att bjuda över mig på finmiddag nästan varje helg. Magnus du gör mig till den lyckligaste flickan på jorden!!

Skulle egentligen göra Backen idag, alltså ta 20 bärs på 10 timmar, men jag bestämde mig för att jobba istället. Skulle jobba på strömpis som croupier, men Morris ringde mig klockan 20 och bedjade mig hoppa in som bartender på "stället vid hörnet av Torget" krogen heter så alltså, men kallas lite lätt för "stället". Där har jag knappt varit någon gång innan så det var både spännande och nervöst. Jag visste inte vilken typ av krog det var knappt. Jag fick stå i den stora baren på det stora dansgolvet, men det mesta som gick var väl typ vodka redbull och piggelins, så det var lite tråkigt. Men kvällen var ändå rolig.

Söndag:
Idag ska jag representera Cherry Casino på Krogengalan. Jag ska alltså vara cherrys ansikte uttåt. Min Chef ringde och frågade mig ifall jag hade lust med det, hon sa att jag var den på cherry som var mest "onstage" alltså den som bäst kan visa att vi på cherry är proffsiga och duktiga. Jag blev väldigt stolt och känner mig ärad så idag är det jag som ska visa vad jag kan! Det kommer bli väldigt mycket spel, svettigt och stressigt, och det kommer vara väldigt många spelhajar där, så jag hoppas att detta är en dag med tur! Så ska det nog gå bra!

Övrigt:
Min katt Marsar, hon går alltså omkring och skriker hela nätterna. Och jag vet att detta låter hemskt, men den senaste veckan har elsa fått sova i garderoben på nätterna, för annars får jag inegn sömn alls. Hon tycker iofs att det är mysigt där inne och det är henne favoritplats, men det känns ändå lite dumt att stänga in henne. Men vad annars kan jag göra, hon kan ju inte hålla käft om hon får springa lös i lägeheten. Hon går till ett ställe, jamar, går till ett annat ställe, går på toan, jamar, går och äter, jamar, lägger sig lite, ställer sig upp och jamar, slickar sig lite, jamar lite till....hon kan helt enkelt inte slappna av...skitjobbigt. Jag vill att våren ska sluta!

Ja det där var ju en uppdatering som heter duga!
Over and out

2 kommentarer:

  1. 12 timmar är Backen :)

    Saknade dig igår ju! Du skulle ju ge igen sen Fatta Fatet ju ;)

    SvaraRadera
  2. jag veeeet..men jag hade verkligen inte råd att ta ledigt...Då hade jag fått ta ledigt både fredag lördag och söndag.. och det funkar inte i min ekonomi liksom :( Men jag ville verkliegn! Men jag tar det i höst istället :)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar