torsdag 26 mars 2009


Häj (jag ber om ursäkt för vissa stavfel, jag fryser som fan om händerna, känner dom knappt, så jag orkar inte dra ut på detta inlägg genom att rätta alla stavfel jag kommer göra)

Idag bestämde jag mig för att jag skulle ta med Malin på strömpis, det var Milano tema där idag så pizzabuffé alltså. Malin har det jobbigt just nu. Men planen gick åt skogen så det blev förfest med jens och hans klasskompisar istället. Jens sade att det är sjukt att ja kan komma till en förfest med 10 personer jag inte känner men ändå vara den som står i centrum, och jag både gillar och hatar den sidan av mig. Egentligen vill jag smälta in och vara den där i hörnet som ingen lägger märke till, men på något sätt tar jag alltid så jävla stor plats och jag är fruktansvärt trött på det, även fast folk verkar tycka om det. Jag kunde direkt märka 2 personer som var "alfahonor", tjejer som direkt kände sig hotade av min närvaro, även fast jag inte ville dom något illa. Jag höll tillbaka på min personlighet för att de skulle få äga mig, eller äga stället eller vad man nu säger. Men jag försökte iaf, bäst jag kunde. Vi gick iaf till strömpis, sedan bestämde sig Jens för att han hellre ville till frimis....och jag sa "jag förstår dig Jens, det är lugn!!! gå du"....men jag trodde aldrig han skulle göra det, haha. Men det gjorde han! tji fick jag. Så där stod jag, och kom på mig själv med en känsla som jag aldrig haft i örebro konstigt nog...."shit, jag känner ingen! här".... Så jag gick till det gänget från förfesten, och de verkade ty sig rätt mycket till mig, men jag såg direkt på den ena alfahonan att hon direkt höll om sin grupp flickor och verkade känna sig väldigt hotad av att jag närmade mig, så jag fick helt enkelt ta min jacka och gå till frimis jag också. Och det var skönt att jag gjorde det, fan vad kul det var!! Riktigt bra live band-Johonssi (dom gjorde en sjukt bra spelning)....jag hade ingen aning vilka dom var, sen spelade dom den här....---->




låten, och då skrek jag till Jens "ÄR DET DOM HÄÄÄÄÄÄR???!!! DOm Är ju bra????!!!!!" .... sen mådde jag lite dåligt över att jag de 3 första låtarna stått och låtsas som att jag visste vilka dom var och att jag kunde alla texter... Men det glömmer vi nu!!

kort sagt
Det blev lyckat tillslut
(jag tycker om Magnus)

4 kommentarer:

  1. johnossi är grymt! :) älskar den musiken, men var tyvärr inte på frimis igår utan slappade i soffan :)

    förresten - "alfahona": är det inte alfahonan som är den som alla andra honor känner sig hotade av?
    eller har jag glömt av boken alldeles för mycket...? :P

    SvaraRadera
  2. jag visste inte ens att det fanns en bok om det där du :) Jag tänkte mer som alfahane, alfahona...den som är ledare av flocken helt enkelt. :) och eftersom jag lätt tar över känner sig alfahonan hotad av mig, eftersom jag kanske tar över hennes flock.

    SvaraRadera
  3. <3 jag älskar dig

    SvaraRadera
  4. Jag älskar dig också gumman! Ring om du behöver prata, det vet du!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar