tisdag 20 april 2010

Tripp Trapp i Karlstad

Jag glömde berätta en sak som hände när vi var och köpte barnvagnen, som jag tyckte var lite mysigt. Vi åkte då till Karlstad, härliga Karlstad. I värmland är alla så trevliga, det vet ju du Pappa eller hur, gud vad trevliga alla var när vi var där uppe och vimlade runt.

Hur som helst.
Jag och magnus åkte fel till fel adress och vi ringde på, det var en äldre farbror som öppnade fönstret, han vågade förmodligen inte öppna dörren då han bara hade sett magnus aka hulliganen som skulle komma in och sno allt han ägde och hade. "Hejhej" sa han glatt. "Hejhej" sa vi "Vi undrar om vi har kommit rätt om vi ska köpa barnvagn"...."nej ojojoj, det var måååånga år sedan det" sa han med ett skratt. "jaha okej, då ber vi om ursäkt, då har vi kommit fel"... "Ja det har ni nog, men vi har 2 stycken tripp trapp stolar att sälja om ni är intresserade"...

Det tyckte jag var så gulligt. Där och Då hade vi kunnat göra världens klipp, men vi hade tyvärr inga pengar med oss, så vi kunde inte handla hans billiga tripp trapp stolar, tyvärr. Sedan hjälpte gubben oss så vi hittade till barnvagnen som vi skulle köpa.

Dom är så trevliga i Karlstad!

1 kommentar:

  1. Håller med dig Irre om vänliga värmlänningar, men hockey kan de inte spela...
    Heja BIF!
    // Pappa

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar