tisdag 20 augusti 2013

Althea Beach och Peter Pan


 Detta är alltså hotellet på cypern som vi skall besöka om en vecka, Althea Beach. Jag börjar redan bli pirrig i magen. Förr i tiden älskade jag att flyga men sedan jag fått Wille känner jag inte att jag gillar att riskera min säkerhet i "onödan". Det är säkrare än att åka bil har jag hört, men ändå, det känns mycket farligare och det är den känslan jag inte gillar. Det är svårt att förklara. Men det är i alla fall härligt att vi alla är ihop och gör det tillsammans då blir jag inte lika nervös. Någonting jag ser fram emot är när vi sätter oss i flygplansstolen och där ligger det en härlig liten Taxfree-påse med godis!
Jag har inte ätit någonting direkt onyttigt nu denna veckan eftersom jag har börjat min utmaning. Jag skulle egentligen börjat efter Cypern men drog igång redan i Lördags så jag är inne på dag nr 4 av 365 nu. Det kändes så segt att bara gå och vänta tills efter cypern och jag vet hur jag fungerar, jag skulle överätit varje dag bara för jag inte kan göra det i framtiden så jag hade säkert gått upp något kilo extra. Jag väger mig på Fredagar och mäter mig 15:e och 30:e varje månad. Jag har inte kört igång stenhårt än, eftersom jag vet att jag inte håller det under cypern då vi har All inclusive, men det känns ändå bra att ha börjat lite, för jag kommer nog tänka efter lite innan jag vräker i mig buffén. Nu behöver jag verkligen all stöttning jag kan få från er runt omkring mig för detta kommer bli ett riktigt jobbigt år. Jag riktar in mig på 1,5 kg i månaden vilket blir totalt 18 kg, det är ett högt mål men jag känner att allt eller inget är på plats! 


Detta blev dagens middag, enkelt grillad kyckling i grillmaskinen som inte kräver något fett eller annat strul, bara lägga in en fryst kyckling och låta den ligga där en stund, sen är det klart, underbart saftigt och gott! Sedan stekte jag lite sparris och kryddade med flingsalt, tomaterna plockade jag ute i trädgården och sen en avokado på det, riktigt gott! Nu blir det filmkväll med Wille, har fixat alla Disney filmer så vi betar av dom en efter en, gamla klassikerna som Peter pan och Sjöjungfrun blev det igårkväll, idag tänkte vi se på Lejon Kungen och äta popcorn. 


Vet ni vad jag blev chockad över, denna gjordes 1953!
Kändes som den var nygjord när jag var liten, har inte förstått att den var så gammal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar