torsdag 22 augusti 2013

Chokladbollar och Pottfisk

Idag var Mikaela på besök för att hämta en tapetrulle som låg och skräpade här hemma, lika bra att den kommer till användning i Milos rum än att den ska ligga i vårt skåp i väntan på bättre tider. När de ändå var här passade vi på och fika och Wille fick leka av sig lite med Kira som så glatt går med på alla hyss Wille kommer på. Jag bakade lite chokladbollar lagom till besöket. Det går ju så snabbt och enkelt att göra. När jag hade gjort klart smeten och skulle börja rulla insåg att jag varken hade pärlsocker eller kokos att ha på som dekoration, jag letade i skåpen och hittade detta strösslet. Det blev ju väldigt vackert, men tyvärr smakade det mindre gott :( Det var väl bra det så jag inte var lite sugen på att vräka i mig för många som jag annars så lätt gör.


Efter besöket åkte jag och Wille och handlade lite, Wille körde vagnen och jag plockade ner varor, perfekt när de börjar bli större och kan börja hjälpa till :) Ikväll har vi sett på Peter pan för 10 gången och den bränner varmt här hemma kan man säga, "DU ÄR EN POTTFISK!!" är Willes nya favorituttryck, jo man tackar.


Tog en liten EGO-bild i spegeln också, inte så ofta jag tar bilder på mig själv längre men idag hade jag en good-hair-day, de är ju inte direkt allt för många så jag passade på! :) Idag har jag vilodag och imorgon är det min första invägning och början på en ny vecka! Jag återkommer med resultat imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar