måndag 19 augusti 2013

Lite shopping

Idag var min och Wille första semesterdag själva utan Magnus. Han jobbar denna veckan och sedan tar vi slutspurten av semestern tillsammans på Cypern nästa vecka, ska bli så otroligt skönt! Jag och Wille åkte ut till Marieberg på jakt efter en tvådelad UV-dräkt, vi köpte en jättefin hel dräkt med bamse motiv på för några dagar sedan men insåg rätt snabbt att det skulle bli lite bökigt med en hel dräkt  nu när Wille inte längre har blöja på sig utan det är flertalet toalettbesök och dra på och av den där dräkten, nej då är nog tvådelad mycket lättare!


Det blev kanske lite mer shoppat än bara badkläder till Wille, måste passa på nu när det är REA på sommarkläder och det är nu vi behöver det som mest nästan. Jag har gått upp så mycket i vikt från förra sommaren så inga av mina gamla sommarkläder passade. Jag köpte ett par nya shorts som satt väldigt snyggt trots storleken. Jag kan tycka det är vackert med dessa kurvor jag har nu, men jag vill att kurvorna skall sitta bättre om ni förstår, lite mer fast.

Sedan köpte jag Maria Nilas shampo och balsam, jag fick inpackningen i samma serie i Glossybox för ett tag sedan och det var helt underbart! Jag har haft problem med torr hårbotten väldigt länge och det räckte med inpackningen två gånger sen var det borta! Så nu tänker jag verkligen skämma bort mitt hår med äkta varor endast i framtiden!

Ett snyggt fat från Indiska fick följa med hem också, det var halva REA-priset just nu så jag betalade 39 kr för fatet, halsbandet kom med i samma veva också för 40 kr även det halva reapriset. Kan bli snyggt om man har lite tråkiga kläder på sig, svarta shortsen och någon topp, för att spexa till det hela lite.

På jakt efter badkläder till Wille hittade jag lite fina sommarkläder på Lindex REAN också, det var halva REA-priset där med så jag köpte t-shirt för 15 kr, shorts för 15 kr och sedan en scarf för 20 kr. Perfekt till resan. Uppdaterar senare med lite bilder på vart vi ska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar