fredag 23 augusti 2013

Veckans Träning

Denna veckan har jag faktiskt kommit igång med träningen riktigt bra, det bästa med allt är att jag inte har blivit sjuk vilket alltid brukar ske när jag kör igång ordentligt. Kanske har inte min kropp förstått att jag har börjat eftersom jag bara har smygstartat, men med denna veckas resultat vet jag inte om det var så vidare smygstart eller ej. Hur som helst så har jag lyckats få in fyra träningspass denna veckan trots semester vilket jag är helt klart nöjd över.

Fredag dag 1: Vilodag
Lördag dag 2: Vilodag
Söndag dag 3: 20 min Crosstrainer, 10 min löpning, armar/axlar på gymmet.
Måndag dag 4: 10 min Crosstrainer, 10 min rodd, 10 min löpning, Mage/Rygg på gymmet.
Tisdag dag 5: Snabb joggingrunda, 15 minuter, 2,2 km.
Onsdag dag 6: Tennis 60 min
Torsdag dag 7: VilodagInte mycket att hänga i julgranen så  här i början, men vänta bara några månader så ska nog magen se lite plattare ut vill jag lova! :)  


Idag fick jag hem mitt nya proteinpulver som jag testade. Jag kommer med en ordentlig recension lite senare, jag tycker det har varit dåligt med recensioner ute på nätet kring just dessa One Whey proteinpulver, och ja det är ju svårt med sånt här för jag antar att smaken är som röven, klöven. Det är inte lätt att beskriva smaker och speciellt inte när jag inte testat något annat, men jag har fått förfrågan att försöka så då tänker jag göra det :) 


Nu tänker jag lägga mig i soffan, läsa min Retrotidning och varva detta med att spela lite Candy Crush och dricka lite Coca Cola. Härlig Fredag med andra ord. Ikväll ska vi äta Sliders, återkommer med recept och bilder. 

1 kommentar:

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar