söndag 14 december 2008

Helgen


Fredags:
Julfest på publicum. Ännu en gång ett underbart julbord, och nu var julmaten varm! Detta var tredje julbordet för iår, och det hinner bli fler! jätte trevlig kväll.

Lördags:
Blev väckt att magnus som lussade för mig. Han sjöng staffan var en stalledräng och jag fick lussebulle och oboy på sängen:) Hela morgonen och dagen var underbar. Sedan var det Luciafest på studentgatan sedan utgång. Jag fick inte komma in för vakten, jag är bara 22 och det var 25 på ställt. 2 kompisar gick in före mig de är också 22 och när jag sa "men mina kompisar gick ju in före mig, de är också 22" så sa vakten "ja men jag kollade på ditt leg och du är inte 25"...jag svarade "nej det är jag inte, men jag är lika gammal som de som gick in precis" då kom det en till vakt som var skitsur och sa "så du menar att du är lika gammal som dessa tjejerna?" och då vill jag ju inte ställa till problem för dom, så jag sa "nej det är jag väl inte, jag är mycket yngre"....och då sa han "ja, då står du här och ljuger min kollega rakt upp i ansiktet, kan du vara snäll att gå härifrån nu"....så...trevliga vakter i örebro har jag hört..kommer bli roligt att jobba där om några veckor, idioter.

Söndag:
Idag har jag och Magnus varit på wadköpings julmarknad, på något sätt lyckas vi alltid hitta saker att skratta åt tillsammans. Går inte många minuter innan jag brister ut i skratt med honom. Fan vad jag är lycklig!!!! Det var en jätte fin marknad och riktigt mysigt att strosa omkring där bland stånden och de små husen. Men tomten var riktigt skrämmande!

2 kommentarer:

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar