måndag 23 augusti 2010

Babyshower

Idag skulle min Mamma skjutsa mig tillbaka till Örebro och min syster skulle följa med för att se på den nya lägenheten och bara umgås helt enkelt. Ta en fika och hålla mamma sällskap i bilen hem igen. Jag tänkte inte mer på det. Jätte roligt att de vill komma och hälsa på.
När vi kör in på vår uppfart ringer Emelie till mig "jag står utanför, öppnar du?"
"Nja, alltså, jag står här med min mamma och min syrra, kan ni inte komma tillbaka ikväll?"
"Nä, vi ska bort ikväll, öppnar du eller? Vi ska bara säga hej" Jaha tänkte jag. Alltid trevligt med besök. Typiskt att det var alla på en å samma gång bara. "Jag kommer om 5" In med väskorna i trappuppgången och låsa upp dörren. Men jag låste inte upp dörren, jag låste dörren. Shit. Magnus hade glömt låsa dörren. Nu är det ju fullt med inbrottstjuvar hemma i lägenheten självklart! Just idag när Emmelie ska kolla på den, typiskt.


Öppnar dörren och där står det fullt med folk, jag greppade det inte först. Vad händer? Varför är det folk i min hall? Shit. En babyshower!!! Men gud. Just idag när Mamma och Emmelie följde med, shit. Slänger en blick till Mamma och Emmelie, som ler pillimariskt mot mig. Dom var med på det. Hela tiden. Dom visste om det. Dom luringarna!!!


Jag blir helt rörd att någon gör detta till mig. Så planerat och så fint och lyckas få upp min familj också. Helt otroligt. Jag saknar ord! Jag vill speciellt tacka Emelie som tog initiativet till detta, och med Magnus hjälp dragit ihop hela gänget. Tack till alla er andra som kom och som hjälpte till med det hela också. Jag är så glad att jag har er alla!

Babyshowern hade allt jag hade kunnat önska, först åt vi mat, räksallad (Det har jag fått dille på under graviditeten) med läsk (jag också fått dille på) och vitlöksbröd. Supergott!! Sedan var det efterrätt med cupcakes tillägnade lillemannen. Sedan var det presentöppning, och vilka presenter!!! ojojoj. Helt underbara presenter. Tack alla!!! Sedan var det "gissa barnmaten" lekar. Det var fruktansvärt! haha. Där satt man med ögonbindel och skulle smaka på kall lasagne, flygandejakob och broccoli-potatis-ris puré. Hemskt. Men roligt påhitt :) Jag hade rätt på Lasagnen så jag vann en godispåse :)

Som sagt. Helt ställd. Rörd. Överraskad och så fruktansvärt glad för att det finns människor som bryr sig om mig så mycket. Detta trodde jag aldrig.

Tack så hemskt mycket till alla!! Detta betydde mer för mig än vad ni kunnat ana!

3 kommentarer:

  1. Gud va fint gjort verkligen !!!! Va skoj!!!! och jag ser kläderna du fick hur fina var inte de då=)

    SvaraRadera
  2. Jättekul att få vara med om detta.
    Och vilka fina kompisar du har Erika som hade fixat alltihop.
    Mamma

    SvaraRadera
  3. Sofie: Ja visst var det gulligt gjort. Jag blev så chockad! Det trodde jag aldrig :) Ja kläderna var helt underbart söta, och ser du blöjtårtan? haha.

    Mamma: Jag är så glad att ni var med!! Kul att ni får träffa mina örebrovänner så ni vet lite vilka det är jag snackar om :)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar