torsdag 12 augusti 2010

Föräldraträff

Idag ska Jag och Magnus få nya vänner. Det är vad alla säger. På föräldraträffen träffar man folk i samma situation som en själv, där träffar man alltid nya vänner. Så nu ska vi ragga vänner. Magnus har rakat sig fint och jag har plattat håret. Nu ska vi se ut som respektabla föräldrar, som andra föräldrar vill lära känna. Nu ska vi bli poppis bland bebiskretsen.

Jag tycker det mest spännande ska bli sammansättningen mellan de andra föräldrarna, vilken typ dom är. Vilken genre. För det måste ju finnas olika genre av föräldrar också, precis som på böcker och filmer osv. Jag kan bara komma på 1 genre just nu, och det är fjällrävenföräldrarna, dom som använder tygblöjor och tvättar barnens rumpa med återanvändbara tvättlappar som de köpt på secondhand, de som tycker att ersättning är samhällets sätt att försöka tjäna pengar på någonting som vi naturligt har inom oss, så som det gör på alla hjärtans dag och julhelgerna.

Kommer ni på några fler genrer??
Jag ska iaf kika efter de olika nu när vi är där.
Spännande!! :)

3 kommentarer:

  1. hm de där kontors nissarna där världen är perfekt och brna alltid klädda i det dyraste och de som inte tror barnen skriker skiter och lortar ner sig....perfekta kontors föräldrarna i kostym byxor och backslick....=) hoppas ni träffar trevliga idag då spännande att höra

    SvaraRadera
  2. hihi. Ja usch! :) Undra vilken genre man själv tillhör?:)

    SvaraRadera
  3. haha ja undrar ja...spralliga fika mamman kanske =)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar