måndag 30 augusti 2010

Den perfekta graviditeten

Så idag var vi hos barnmorskan. Hon sa att det borde vara en statistiker som har anordnat min graviditet eftersom jag följer alla kurvor så himla perfekt. Jag vet inte om detta är bra eller dåligt. Eller det klart att det är bra. Alla mina värden och alla mätningar och viktuppgång och blodtryck och skit hit å dit är perfekta!! Men detta gör också att jag hamnar lite utanför systemet. Hon håller på och bokar om mina tider hela tiden, och gör så det går längre mellan mina besök varje gång "Allting ser så himla bra ut, så det är ju onödigt att du kommer igen nästa vecka"... Så det går ibland över 3 veckor mellan mina besök, de som ska komma varje/varannan vecka. Tänk om dom missar någonting liksom? Min graviditet kanske inte är så perfekt hela tiden. Den kanske tar en semester, slappar lite, och så går allt åt helvete.

Jag är verkligen inte bitter, jag är jätteglad över att min graviditet funkar som den ska. Att jag slipper på massa extra besök och ultraljud och tjosan dosan. Men dom 3 veckorna mellan mina besök, dom 3 veckorna är jag precis lika orolig som vilken annan gravid kvinna som helst. För det är inget som säger att inte någonting händer då.

Hur som helst. Jag hade 130/70 blodtryck, Blodsocker: 5, har totalt gått upp 14 kilo, SF mått 36, hjärtljud 140. För er som är intresserade:) Han hade också lagt sig tillrätta, nedåt med huvudet, så nu är det bara att glida ut. Plopp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar