söndag 15 augusti 2010

Final Fantasy och Blåsor

Nu har det kommit. Mitt nya spel som ska rädda mig från den tråkiga vardagen. Mina dagar är väl inte de roligaste mest fullspäckade dagarna ni kan tänka er. Nä. Inte just nu. Jag har nämligen fått tillbaka min foglossning som försvann tillsammans med magen den där dagen. Typiskt. Jag har nu också börjat få sammandragningar eller värkar eller vad tusan det nu är, så fort jag går mer än 100 meter. Det känns ungefär som om någon hugger en med en kniv rakt upp i livmodern fast under 30 sekunder kanske. Inte många hugg, 1 snabbt ont hugg, fast smärtan är kontant i 30 sekunder efteråt. Nu har i alla fall lilleplutten lagt sig tillrätta. Han bökar fortfarande jätte mycket och hamnar ur plats ibland, men han brukar hitta tillbaka tillslut igen.

Nä nu ska jag gå och tömma Magnus. Magnus har nämligen köpt nya löparskor och bestämde sig för att springa 1 mil i sina nya löparskor igår. Du är knäpp. Säger jag till honom, du kommer få skavsår. Nej då säger Magnus.

Jag har aldrig sett såhär stora blåsor i hela mitt liv, aldrig, blåsorna har liksom egna skuggor, och hälarna är dubbelt så stora som vanligt. Magnus ska på konsert ikväll och han får inte på sig sina vanliga skor med blåsorna. Så nu ska jag få tömma. Mmmmmums

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar