måndag 30 augusti 2010

Matfestivalen

I helgen var jag hemma i Skövde för att besöka Skövdes kära tradition Matfestivalen. Det var 4 år sedan jag gick på matfestivalen sist, så det var extra spännande denna gången! Jag hade planerat att jag skulle äta mer än jag någonsin ätit på matfestivalen förr, ojojoj, jag skulle prova allt!!

På Fredagen skulle jag och Rosmari ta oss an Matfestivalen vid 16, Jag skulle nog hinna med åtminstone 4 olika maträtter den kvällen. minst! Men Rosmaris frisör hade råkat dubbelboka henne, så vi var inte nere på festivalen framåt närmare 18. Rosmari och jag hade därför behövt äta innan vi gick ner, då vi båda höll på att dö av hunger. Det blev alltså en delad kebabpizza. Aja. Inget att göra åt. Jag kan ju äta på matfestivalen imorgon, tänkte jag. Vi gick i alla fall ner och tittade på de olika tälten, jag köpte kanderade mandlar, ingen mat.

På Lördagen skulle jag gå med mina föräldrar på dagen och äta. Ojojoj vad jag ska äta!! Idag ska jag äta minst 4 på dagen och kanske hinner få i mig mer sen på kvällen med Rosmari. Vi åkte ner, parkerade, men ingen ville gå ur bilen. Det ösregnade, åskade, det var fullt med lera, vissa tält packade ihop.
¨ÅÅÅhhhh... Det fick bli ännu en delad kebabpizza.

Jag kände mig rätt besviken. Ingen mat på matfestivalen i år. Men jo!
Vid 19 sprack det upp. Jag, Rosmari, Mårten och Martin drog oss ned till festivalen, ställde oss i ett öltält och åt, det man alltid äter när man är där. Riveras grillade kött i pitabröd med sås och sallad. Mitt kött var äckligt så jag gav det till martin, sen fick jag ingen sås. Så i princip åt jag Pitabröd med lite sallad. Det var torrt, och rätt äckligt, men jag var så nöjd!! Matfestivalen är verkligen över. Det känns att det har hållt på för länge, helt utdraget, tråkigt. Skövde måste komma med nått nytt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar