torsdag 11 oktober 2012

Jag vill inte lova någonting

Men jag tror bestämt jag kommer försöka ge mig på detta med att blogga igen :) Inte alls på samma sätt som innan, tyvärr får ni som letar tävlingar gå ut på jakt på andra ställen för här lär det nog dyka ett tag innan jag ger mig in i sånt igen, det var en djungel som var svår att ta sig ur. Men nu vill jag njuta av den mysiga och roliga sidan av bloggandet, mindre jobb, mer kul. Personligt, öppet och ärligt som alltid fast med mindre reklam och tvång. Kommer inte bli några 5 inlägg per dag som innan, men så fort jag känner för det!

Har passat på att föra över alla mina äldre inlägg från mina tidigare bloggar hit också, jag vill ha allt samlat på ett och samma ställe. Känns viktigt för mig inför framtiden att ha det samlat, som en dagbok på ett ställe. Det är så krångligt att ha allt på olika ställen när man vill få upp någonting gammalt. Så nu finns allt på denna bloggen så ni vet.

Hörs snart igen :)

2 kommentarer:

  1. Roligt att höra nåt ifrån dig! Hoppas allt är bra, och ser fram emot något inlägg då och då.

    SvaraRadera
  2. Hej. Roligt att du fortfarande tittar in :) Ja några inlägg lite då och då blir det nog. Jag har varit sugen länge, men aldrig fått tummen ur röven att börja igen. Men nu orkade jag helt enkelt INTE blogga längre, bubblar i mig :) Kör på så länge jag orkar denna gång=)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar