söndag 21 oktober 2012

Kalas och Blocket


Hej! Helgen har varit rätt så händelserik när det kommer till köp till lägenheten. Har suttit och blocketsurfat hela dagarna känns det som för nu vill jag verkligen att det ska bli lite ordning här! Jag vill slippa lägga jackan på golvet i hallen, jag vill slippa leta efter saker med mobilljuset efter kl 17 om kvällarna, jag vill helt enkelt kunna känna mig hemma i mitt egna hem. Så nu kommer det nog bli rätt mycket förändringar de närmsta veckorna. Denna helgen har vi fått vår soffa och fåtölj vi beställt, vi har köpt en ny golvlampa (som jag är väldigt tveksam till) sedan har vi köpt en ny bilbarnstol till Wille. Hade ingenting med inredning att göra, men det skulle ju göras det också.


Det blev tillslut en Maxi Cosi Mobi tack vare det extra benutrymmet och möjligheten att ändra ställning om Wille somnar så han ligger mer ner och slipper falla tungt med huvudet fram som han gör i vår gamla. Mer om den kan du läsa här.

Idag har vi även varit på Kalas, 2-års kalas med mammagruppen. 10 energiska ungar och föräldrar som samlades hemma hos Erika och åt korv, lekte och öppnade presenter. Wille fick lego som han älskar med cars-motiv, perfekt. Wille gav en docka till sin tjejkompis och den blev älskad direkt, härligt. Bilder kommer jag inte lägga upp tyvärr, ni kan få däremot få en bild på sköna mig själv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar