lördag 13 oktober 2012

Lapplisa, Sjukhus och Parkeringshus

Idag hälsade jag och Wille på Magnus på sjukhuset. Wille hade fått någonting från chefen sa Magnus så vi var tvungna att komma med bilen och hämta upp det. "Du kan parkera här utanför bara" säger Magnus. "Men då får jag säkert böter igen" säger jag. "Nej då, det är ingen som kollar här" säger Magnus. Det är alltså mellan två stora hus på sjukhuset, på en liten vändplats utanför infektionsklinikens ingång där färdtjänst brukar ställa sig. Är alltså inte ens en väg in utan endast en liten gångbana in till deras entré. Ja okej tänkte jag, det är ju Lördag också och jag visste inte ens att det gick att köra in där med bilen så lapplisorna borde ju inte gå dit och kolla! Vi gick in och hämtade presenten vi hade fått, ett stort parkeringshus, sedan skulle jag lämna den i bilen, (Max 5 minuter efter vi hade gått in) så står det en lapplisa likt förbannat och tar kort på vår bil. Jag lovar att dom har satt en GPS på min bil bara för dom vet att jag ofta "chansar" när jag bara ska "springa in" ni vet hur det är! Hur kan dom ens vara där, mellan två hus på stora sjukhusområdet på en Lördag, det finns inte ens parkering där så dom borde ju inte leta efter bilar? Vad gör dom där?? Som tur var lyckades jag tala mig ur situationen så jag slapp böter, men ändå!

Wille hälsar på Pappa på jobbet.

Efter besöket på sjukhuset åkte vi ut till Mikaela och Kira. Wille fick hamburgare och pommes som vi köpte på Max innan, så lite speciellt fick det bli idag. När vi kom ut till Kira och Mikaela åt Wille upp allting (!!!!) och sedan fikade vi på bullar och kladdkakemuffins. Tråkigt var det för Kira som råkade åka in i bordet 2 gånger under kvällen. båda gångerna var det vårt fel kan man säga för ena gången puttade Wille henne och andra gången ramlade hon ner från soffan när jag satt och höll i henne. Stackars Kira avlsutade kvällen med bula på pannan. Men innan dess verkade de ha trevligt och lekade och busade i Kiras Papp-borg. väldigt smart. De har byggt ihop flyttlådor till ett litet slott/borg som dom kan krypa in och leka i. Väldigt höga skratt kom från både Kira och Wille.


Nu på kvällen har vi roat oss med att leka med det nya parkeringshuset som vi fick av Magnus chef. Väldigt avancerat med hiss, verkstad och biltvätt. Riktigt roligt. Tack för det säger vi!

1 kommentar:

  1. Haha kul att han fick ett "Parkeringshus". Vet chefen att du är dålig på att parkera måntro ;p Skämtåsido, du verka ha lite otur

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar